Passa på

6 juli, 2009

Det jag är mest tacksam för denna viktresan är ju som jag sagt många gånger nu – att jag gjort en resa rent mentalt. Jag har alltid varit en ”allt eller inget” tjej, man ska ”passa på” och jag ”kan lika gärna” etc.
På lördag ska jag ju på trerätters tjejmiddag och det blir drinkar etc och jag har ju bestämt mig för att på lördag så äter jag det som erbjuds, där med basta! (fick nyss veta att det blir pasta! *ser ut som han i ensam hemma filmerna*)
För ett tag sedan så tänkte jag att då minsann ska jag äta lite godis den dagen för att ”passa på” när jag ändå äter kolhydrater, men för någon dag sedan så insåg jag att jag inte alls vill det. Jag vill fortfarande göra så bra val som möjligt den dagen, blir det pasta som tillbehör så tar jag mindre av det och mer av något annat etc. Det är jäkligt skönt att ha kommit till en känslan!! För det är första gången i mitt 36 åriga liv och kanske, förhoppningsvis innebär det att detta är min absolut sista viktminskning – sedan följer bara en livslång ”hålla nollan”.


Nu säljer 56kilo, familjen och några vänner kläder och accessoarer. Välkommen in till 56kilo SELLPY butik som fylls på kontinuerligt närmsta tiden.
 
46 kommentarer
0

Du kanske också gillar

46 kommentarer

Karin 26 juli, 2009 - 18:24

Hej,
Jag har inte skrivit här så mycket men oj vad jag har läst. Jag tycker för det första om layouten på bloggen, sånt är viktigt 😉 Sedan tilltalas jag av det du skriver, öppet personligt och inspirerande. Som om inte det vore nog så känner jag igen mig väldigt mycket i det där: allt eller inget. Översten eller djävulen på axeln som straffar och sätter griller i huvudet på en. Om hur man rationaliserar sitt intag av felaktiga saker med de mest knäppa saker, sådant som man egentligen mår så dåligt över men ändå har svårt att styra.

Sedan ungefär ett år tillbaka lever jag kolhydratsnålt, vissa undantag gör jag men jag tappar aldrig taget längre. Jag har kontroll, jag mår så mycket bättre och går sakta men säkert ner i vikt. Du däremot är en stor inspirationskälla för mig och även om jag är en blyg tjej som inte gärna erkänner mitt problem offentligt hoppas jag att du låter mig få följa din fantastiska resa. Om du vill veta lite mer om vem jag är kan du kolla in mitt krypin på familjeliv.se där jag hittade en länk till din blogg. Jag förutsätter att du känner till FL. 😉 Mitt nickname där är Kaiza.

Trevlig söndagskväll.

Svara
Åse 26 juli, 2009 - 21:53

Hej Karin!

Tack för dina rara rader!
Vad roligt att du också upplever vinsterna med kolhydratkost!!
Du får gärna ökad behörighet sedan när jag lärt känna dig lite mer här inne =)

Kram,
Åse

Svara
MariaB 8 juli, 2009 - 17:49

Det är ju så härligt att läsa för det är ju DIT, till den känslan man vill komma…en ny och sund livsstil helt enkelt, och som utan problem möjligör att man kan hålla sin nya vikt. Du måste skriva här även när du nått din målvikt!! 🙂

Svara
Nallis 7 juli, 2009 - 22:20

Du är superduktig! Och denna sida är så inspirerande, jag kollar varje dag och använder mycket av dina recept. Har bara en liten fråga, har du något bra frukost tips? Än en gång en kanonsida.

Svara
Åse 7 juli, 2009 - 22:58

Mer än min kesellafrukost? 😉

Svara
Ida 7 juli, 2009 - 21:51

Det är jättebra inställning 🙂 måste också ta mig dit. Usch jag har slarvat 2 veckor nu…så jäkla dumt av mig.

Svara
Emma H 7 juli, 2009 - 21:10

Du är så duktig som har kommit så långt. Från att ha varit vv länge och bara ändra riktning är ju jättespännade.
Tycker faktiskt också att det är lättare med den här kosten att imte falla in i dåliga vanor..

Emma

Svara
Marie 7 juli, 2009 - 20:55

Tack Åse för all underbar inspiration du ger. Du har hjälp mig att våga testa och sluta vara skeptiskt. Det bästa jag har gjort! stor KRAM för det!

Svara
Åse 7 juli, 2009 - 21:23

ÅH VAD GLAD JAG BLIR!!!!!!!! Hoppas så att du känner att det fungerar i längden precis som för mig!!

All lycka till nu vännen!!!

Svara
Eva 7 juli, 2009 - 20:34

Har ganska nyligen börjat m. lc, efter att ha hittat dina inspirerande sidor.
Men nu undrar jag, hur bär du dig åt? Hur ofta äter du och vad? Du har gjort ett fantastiskt ”jobb” tycker jag, suveränt!
Jag har tagit till mig din frukost o det funkar bra, men sedan kör det ihop sig. Blir hungrig mellan lunch o middag, vad göra? Det ska gå, det har jag bestämt.
eva

Svara
Åse 7 juli, 2009 - 21:24

Ojoj…. jag äter allt utom bröd, pasta, ris, potatis och socker 🙂

Lycka till!!

Svara
Anna 7 juli, 2009 - 19:52

Känner igen mig. ÄNTLIGEN har man kommit till en punkt och ett sätt att förhålla sig till mat som förmodligen kan hålla för all framtid!!!

Svara
1 2 3 4

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.