En variant på Bellini

6 april, 2015

Hej på er!
Åhhhh vädret består! YIPPIE! Vilket vårväder!
Vi ska strax packa in hundar och barn och ta en promenad längs havet ♥
I går på påskdagen hade vi tre vänner par + deras barn här. Så himla trevligt!
Jag gjorde både Pulled Chicken och Pulled Pork i mina Croc Pots.
012A8316
012A8317
012A8318
Till det hade jag både picklad rödlök och en supergod rödkåls coleslaw som ni ska få receptet på senare.
Allt blev uppskattat och vi åt tills magarna stod i fyra hörn!
012A8322
012A8324
Till dessert blev det denna godsaken, receptet på den kommer också senare!
012A8329
Som fördrink gjorde jag en variant på Bellini. Sååå god och somrig!
1 glas:
3 cl persikokolikör
2 droppar grenadin
Fyll upp med iskallt mousserande vin.
012A8336
012A8338
Först ut var alla barnen som åt Tacos.
012A8351
012A8362
012A8366
012A8372
SAMSUNG CAMERA PICTURES
012A8377
012A8384
Jag hade även bakat hamburgerbröd till de som åt bröd. Alltid godare med hembakat!
012A8424
En superlyckad påsk har vi haft och nu är jag redo att ta mig an jobb och allt igen!
Nu är jag dessutom så gott som frisk, har kvar lite hosta så nu är det tillbaka till träningen igen! Som jag saknat det!
Har ett gediget träningsschema som jag suktat efter att komma igång med.
Och ett extra krut på formtoppningen som ju kom av sig där lite på grund av sjukdom och påskhelg. 
Nu tutar och kör jag och ni får följa med som vanligt!
KRAMAR! på er!!

Print Friendly, PDF & Email

Du kanske också gillar

4 kommentarer

Thérése 9 april, 2015 - 17:53

Ser fint ut, men hur gjorde du brödet? Det ser så fluffigt och härligt ut.

Svara
Åse 9 april, 2015 - 18:04

Följde ett Leila Lindholm recept! Bara googla hamburgerbröd.

Svara
Jenjo 6 april, 2015 - 15:55

Jag förstår att ni åt så magarna stod åt alla håll. Ser verkligen jättegott ut!

Svara
Fia 6 april, 2015 - 15:40

Hejsan fina du! Undrar var din härliga klänning kommer från? Fantastiskt fin!
Kram

Svara

Lämna en kommentar