Parmesangratinerad fisk med zucchinispaghetti

av Åse

I går gjorde jag en gammal fiskrätt jag brukade göra förr men jag provade en smaksatt creme fraiche igår. Fantastiskt god fiskrätt som ni måste prova! Nomnomnom!
Jag glömde kräftstjärtarna som skulle på, så därför syns inte de på bilderna haha!
23062014-IMG_2101
23062014-IMG_2103
23062014-IMG_2105
23062014-IMG_2106
 
Man kan givetvis använda vilken creme fraiche som helst och smaksätta som man vill! 🙂
Skriv ut

clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Parmesangratinerad fisk med zucchinispaghetti


  • Författare: åse falkman fredrikson
  • Total Time: 25

Ingredienser

  • 4 torskryggfiléer
  • salt, peppar
  • 0,5 dl klippt dill
  • 2 dl cremefraiche smaksatt med parmesan och basilika
  • 2 dl riven parmesan
  • 2 dl kräftstjärtar
  • 4 små zucchinis

Instruktioner

  1. Strimla zucchinin med en zucchinistrimlare alternativt potatisskalaren. Salta lite och lägg i durkslag i ca 20 minuter.
  2. Torka av fisken och lägg i form. Salta och peppra. Fördela dillen och kräftstjärtar över.
  3. Riv parmesanen och blanda med creme fraichen och bred ovanpå fisken.
  4. Sätt in mitt i ugnen på 250 grader i ca 15 minuter. Sätt samtidigt in zucchinin så den blir uppvärmd, den ska bara bli varm, inta ta färg, så håll koll.
  • Prep Time: 5
  • Cook Time: 20

Nutrition

  • Serving Size: 4

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

4 kommentarer

Kerstin Palmö 22 september, 2014 - 12:56

Vart hittar man zucchinistrimlare

Svara
Åse 22 september, 2014 - 13:27

Finns länkar i detta inlägget: http://56kilo.se/pasta-pesto-med-grillad-kyckling-♥%EF%B8%8E/
Går bra med en julienne också

Svara
Ingela 24 juni, 2014 - 17:02

Åh, har tittat på den där rivaren många gånger, men inte kommit till skott att beställa. Är det något som du använder ofta? Är rädd att det blir ytterligare en hyllvärmare…
Receptet måste jag då prova iallafall få se om det blir med zuccini spaghetti eller ej 😉

Svara
Barbro 24 juni, 2014 - 14:10

Åh, vad jag blir hungrig.Måste
bara provas nån dag.
kram på dej.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betyggsätt Receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.