Panerad fisk med remouladsås

25 februari, 2012

I går kväll blev det något riktigt gott! MUMS!!! Jag hävdar bestämt att det var den godaste remouladsås jag smakat, 8 åringen som älskar remoulade hävdade detsamma, ja maken också 😉

Jag har tidigare panerat med både fläsksvålar och parmesan men i går svängde jag ihop en panering av allt det jag brukar ha när jag bakar! Så det blev en panering på fibrex, fiberhusk, kokosmjöl, mandelmjöl, sesamfrön och linfrön! Jättegott!!

2 personer

400 gram vit fisk, skuren i fyra bitar

Panering
2-3 Ägg
3 msk kokosmjöl
3 msk mandelmjöl


3 msk fiberhusk
2 msk linfrön
2 msk sesamfrön
2 msk fibrex
salt, vitpeppar
kokosfett

Blanda alla torra ingredienser, vispa upp ägget och doppa först i ägget sedan i paneringen, stek sedan i rikligt med kokosfett (utan smak)

Remouladsås
0,75 dl majonnäs


0,75 dl creme fraiche
1/2 dl hackad ättiksgurka
2 msk kapris
2 msk finhackad syltlök
1 tsk limesaft
1 krm salt och vitpeppar
1/2 tsk curry
2 krm gurkmeja

Hacka och blanda allt och förvara i kylskåp i 1-2 timmar innan.

Blomkålsmos
1 blomkålshuvud
en klick smör
0,5 dl creme fraiche
salt, vitpeppar

Koka blomkålen i saltat vatten ca 20 min, häll av vattnet, och sätt tillbaka på avstängd platta, låt ånga av lite klicka sedan  smör och creme fraiche och mixa med stavmixer. Smaka av med salt och vitpeppar.

15 kommentarer
0

Du kanske också gillar

15 kommentarer

Jennie 11 oktober, 2016 - 20:20

Såååå gott!!!
Åh remouladsåsen var helt underbar!

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.