Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Ostrutor Glutenfritt LCHF


  • Författare: åse falkman fredrikson

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 1/2 liten burk keso (125 gram)
  • 3 msk kokosmjöl
  • 3 msk mandelmjöl
  • (om du är nötallergiker ta 5 msk kokosmjöl istället)
  • 1 msk Lindroos psyllium (eller motsvarande ljust pulveriserat psyllium)
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 msk deodoriserat smält kokosolja eller annan neutral olja
  • 1 nypa salt
  • Topping: 1 dl riven västerbottensost

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 gr.
  2. Blanda alla ingredienser med stavmixer.
  3. Fördela smeten på bakpappersklädd plåt.
  4. Strö över den rivna osten.
  5. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 – 20 minuter.
  6. Skär sedan i 4 bitar.