Ost & Skinkfyllda kycklingfiléer

5 augusti, 2013

Jag är en sucker för ost & skinka + tomat.
Allt från toast till vesuvio till calzone till mina egna LCHF Croque Monsieurs.
I går gjorde jag typ en cordon bleu fast på grillen, utan planering. Jättegott!
Bankade ut kycklingfiléerna, lade på skinka, sedan dijonsenap, sedan tomat och sist en skiva emmenthaler.
Kryddade med salt, peppar och kycklingkrydda. Vek ihop dem.
Penslade smör + tamarisoja på dem och sedan lades de på grillen.
Enkelt men så gott!
Serverade en mozzarella, lök, citron och tomatsallad till.


 
IMG_1409

IMG_1410

IMG_1413

IMG_1417

IMG_1419

Du kanske också gillar

8 kommentarer

Lotta 7 augusti, 2013 - 09:17

Det ser otroligt gott ut 🙂

Svara
Anna 6 augusti, 2013 - 05:56

Åh det såg gott ut, måste testas. Tack för all matinspiration!

Svara
Therese 5 augusti, 2013 - 20:55

Har du gjort något speciellt med mozarellan i salladen? Ser himla gott ut!!

Svara
Ann-Charlotte 5 augusti, 2013 - 19:32

Hej Åse
Ser jätte gott ut. Jag ska följa med på resan till Spanien och det ska bli jätte roligt. Vet du om det finns fler från Helsingborg som ska med?
Med vänlig hälsning,
Ann-Charlotte HBG

Svara
Emelies viktresa mot 65 kg 5 augusti, 2013 - 15:52

Det ser jättegott ut 🙂

Svara
G, 5 augusti, 2013 - 15:08

Mmmmm, det där lät ju alldeles underbart gott,,,måste testa. 🙂

Svara
Sara 5 augusti, 2013 - 15:07

Ser riktigt gott ut! Vad e det för dippa du har på tallriken ?
Med vänlig hälsning, Sara HBG

Svara
Petras familjeliv - med LCHF och träning 5 augusti, 2013 - 14:42

Åh vad gott det ser ut, Tack för tipset! Det här ska jag absolut prova!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.