Skriv ut

Örtkyckling i krämig sås Crockpot

  • Författare: Åse
  • Portioner: 6

Ingredienser

200 g champinjoner
6 kycklingfiléer
200 g naturell färskost
1 dl vitt vin
1 dl chilisås (gärna med mindre socker)
2 msk dijonsenap
1½ tsk Santa Maria dragon
1½ tsk Santa Maria italiensk salladskrydda
1½ tsk Santa Maria franska örter
1 tsk lökpulver
2 tsk örtsalt
1 riven/pressad vitlök solo
10 st körsbärstomater


Instruktioner

Skär svampen i kvartar och lägg längst ner i Crockpoten. Lägg kycklingfiléerna ovanpå.
Vispa ihop ingredienserna till såsen och häll över. Sätt igång crockpoten på 4 timmar låg, lägg sedan ner tomaterna i ca 30 minuter till. Red eventuellt något, jag använder Konjacrot som är en stärkelsefri redning.