Omelettwrap och FREDAG!

10 oktober, 2014

Heeeeeeeej!!
Härliga, härliga, HÄRLIGA fredag!
Jag kickstartade dagen med en liten photoshoot med bästa Lisa nere i Norra Hamnen. Med mig hade jag min frukost, en omelettwrap som jag brukar göra när jag är på språng!

012A1005

012A1016

012A1018

012A1025

Skriv ut

Omelettwrap

  • Författare: åse falkman fredrikson

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 1 msk grädde eller vatten
  • Salt, peppar
  • kokosolja
  • 2 stora skivor skinka
  • 3 skivor gouda
  • 1 msk majonnäs
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 isbergsblad

Instruktioner

  1. Blanda ihop ägg, grädde, salt och peppar och stek en omelett i kokosolja utan smak.
  2. Blanda majonnäs med dijonsenap. Låt svalna. Lägg på skinka, ost, dijonnaisen och isbergsbladet och rulla ihop. Dela i två delar.

Näringsinnehåll

  • Portioner: 2

 

19 kommentarer
0

Du kanske också gillar

19 kommentarer

Cin 9 maj, 2016 - 16:45

Så jäkla goda med några tomatskivor i också, du är bäst!

Svara
Åse 9 maj, 2016 - 16:48

Eller hur, jag rör ner halverade körsbärstomater :))

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.