Ögonfransförlängning "Singles"

1 juni, 2011

Min söta frisörska Sara på VIVA NILLA här i Helsingborg var så fin om fransarna sist jag såg henne och hon berättade att det var deras makeup artist Isabelle som satt dit dem med en relativt ny teknik (som är stor i USA) som heter singles, dvs man sätter på fransarna direkt på mina, en och en.
Så i måndags skulle jag dit men jag blev så förkyld och var helt svullen runt ögonen så vi flyttade det till idag i stället.
Det tog ca 2 timmar, gjorde inte ont, (förutom i ryggen då för jag låg plant så länge), var lite obehagligt när tejpen drogs av som satt över undre fransarna. Jag tog lite powernaps emellanåt 😉
Det håller i 3-4 veckor, kostar runt 800 första gången sedan halva priset för ”påfyllning” dvs som att bygga naglar!
Jag går gärna osminkad till vardags numera, så detta är perfekt för mig – man känner sig fräsch ändå!


Förebild, jag bjuder på att jag ser vindögd ut och halvmosig ut i huvudet;)


Jag och Isabelle på Viva Nilla

Klar! Har tagit lite mascara på undre fransarna bara.
Vet ni, i morgon kommer våra grannar från Cypern hit! Vi lärde ju känna dem där, de har två små söta barn i Juni & Noels ålder – Kul! De bor inte i Skåne men skulle ändå hit i krokarna över Kristi Flygare. Kuligt! Så underbart att få lära känna nya människor när man minst anar det!

30 kommentarer
0

Du kanske också gillar

30 kommentarer

Petra 29 juni, 2011 - 20:04

Nu nar du har haft fransarna i nastan 1 manad – ar du nojd? Sitter dom bra? Hur lange satt dom eller sitter dom fortfarande kvar?

Svara
Åse 29 juni, 2011 - 20:15

Suuuuuuupernöjd! De flesta sitter fortf kvar!!

Svara
Petra 29 juni, 2011 - 20:37

Vad kul! Da ska jag nog prova ocksa!

Svara
1 2 3

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.