Och så ny vecka igen!

16 januari, 2012

Måndag!! Har ni haft en bra helg! Det har vi haft! I går fixade vi med mitt kontor här hemma, en ny dörr sattes in och nya rullgardiner sattes upp, blir jättebra! I dag ska jag bättringsmåla igenfyllda spackelhål;)

Jag hade en jättetrevlig fredagskväll med mammorna på vårt 5 års jubileum! Blev en hyfsat tidig kväll, var hemma vid 23. I lördags var vi bjudna till syster och svåger med två andra par för en trerättersmeny som gick i temat ”Vilt”. Vi fyra par kommer träffas fyra ggr detta året och nästa gång (april) är det vår tur! Får se vad vi ska ha för tema då!!! Alla betalar en given summa och det är för den summan (4 x summan) som man sedan väljer ut mat och dryck. Jag kände bara syrran och svågern så de andra paren var nya för mig men vi klickade alla och vi höll i gång ända till 4! Badade i deras utespa och delade många skratt!
I går var jag aaaaaningens trött kan jag säga!
I dag ska jag förutom att jobba och spackla även träna! När man känner för det minst, det är då man behöver det mest – är det inte så!?

Det har varit otroligt mycket kommentarer här på sistone och ni vet att jag älskar att föra en dialog med er! Hellre det än att man skriver inlägg som knappt får någon respons. Men jag vet att jag har missat mångas frågor etc så vet ni att ni saknar svar på något speciellt så är det bara att puscha för den igen så letar jag upp er fråga.

Ha en skön måndag!!


På väg till middagen med tjejerna i fredags


Förrätt hos Samone & Martin:  Viltcarpaccio med syltade kantareller och hjortronsås, västerbottensflatbröd.


Älskar min StyleSnob från Creative L!


Gänget!


Varmrätten: Hjortfilé med sallad på ostronskivling och svartrot, rödvinssås.

Stekta äppelskivor med skogsguld och en vaniljsås.

16 kommentarer
0

Du kanske också gillar

16 kommentarer

Smaljeansen! 17 januari, 2012 - 09:09

Åh vilket härligt koncept, älskar middagsklubbar!

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.