Nytt Mat & Hälsa!

12 juni, 2012

Stressiga dagar nu så det får bli mycket mobilbilder, hoppas det är OK! Har knappt suttit vid datorn sedan i fredags! Men ikväll ska jag sätta mig i lugn och ro och läsa och besvara mail och kommentarer!
Hörrni! I morgon kommer nya Mat & Hälsa! Detta numret är jag medverkande med sommarmat! (Och alla mina barn är med *s*) Massa goda recept!

20120612-140444.jpg

13 kommentarer
0

Du kanske också gillar

13 kommentarer

Malin 13 juni, 2012 - 13:07

Skulle köpa tidningen idag.. Men jag vet inte om det är att jag bor i fel del av landet när det gäller vissa saker. Men bl a Pressbyrån får tydligen inga tidningsleveranser förrän imorgon.. ICA hade föregående nr i hyllan som jag redan läst massor av gånger.. (sen hann jag iof inte förbi något fler ställe innan jag var tvunget gå tillbaka till jobbet!!)
Men men, jag får väl vänta tills imorgon för att få läsa den.. 🙂

Svara
Linn 13 juni, 2012 - 08:26

Tack för tipset. Ska inköpas direkt:)

Svara
Jenjo 12 juni, 2012 - 23:16

Underbart reportage om dig i tidningen. Som väntat… 😉
Kramis!

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.