Nytt hår och Mollbergs

22 oktober, 2011

I går var jag hos STUDIO Viva Nilla och blev lite långhårig igen 🙂 Det är roligt att förnya sig även om jag trivs i kortare hår också! Men nu provar jag detta och tar ut det när jag vill. Sara använde Tressalure tape hår och det sliter inte så mycket. Jag blev jättenöjd!!
Sedan åt vi som sagt lite ostron och mat på Mollbergs. Enligt Sara skulle jag vara glad att jag är lite förkyld så jag slapp lukten 😉 Med tabasco och citron så gick de ner, men mer än så var det inte 😉 Lammracksen och blomkålspurén smakade dock förträffligt!!! Vi rundade av ganska tidigt för jag ska ju på kurs hos Anna Hallén hela helgen. En mycket trevlig kväll!!

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

15 kommentarer
0

Du kanske också gillar

15 kommentarer

PernillaA 23 oktober, 2011 - 17:18

Attans rackarns vad fin du blev i håret 🙂 Själv bad jag min frisör att fixa till håret som hon ville med ett krav. Att jag kunde sätta upp håret i en tofs. Så slutresultatet blev kort taggat i nacken med sluttande taggade längre fram. Lugg skulle jag absolut inte klippa enligt henne. Så nu får man se hur det fortlöper. Känner jag mig själv rätt så tar latmasken vid och håret komma att växa fritt fram till vårkanten 😉

Svara
Ullis 22 oktober, 2011 - 21:31

Mycket snyggt! 🙂

Svara
maja 22 oktober, 2011 - 20:37

Görsnyggt!!

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.