Nystart 14 jan 2010

14 januari, 2010

Uäääääääääääääää! Jag är så KASS!! Det är så himla jobbigt att komma igång på allvar!!!!
Jag kör 4-5 dagar, går ner lite och känner mig bekväm och så trillar det ner lite godis och annat och så blir det +-0 av hela alltet! Så här har det ju varit sedan i somras!! Jag kommer inte förbi den här platån och denna platån sitter ENBART i mitt huvud!!!

Jag är INTE nöjd här så varför slappar jag???? Som sagt de sista 5 kilona är tuffast!!  Men nu gott folk, med er som vittnen så är DETTA första dagen på min SISTA viktresa!! Det är ju inte mkt till viktresa men det är mina sista finputsarkilon och jag VILL gå ner några kg till.
Jag var och tränade i går! Såååååå härligt!! Men kvällen slutade ändå med lite glass och blandgodis, jag är för bekväm nu.

I morgon kommer syrran och svågern hit och vi ska äta Anka som jag tidigare skrivit, tänkte göra Vickans bärmousse som jag gjort sååå många ggr och som är den perfekta pointsfattiga efterätten! 4 PP blir den!

From IDAG så kommer checklistan uppdateras dagligen efter juluppehållet, på måndag blir det VV (vi ska se om måndagen fungerar bra) och nu är det bara full fart framåt, jag kan ju det här!!! Ska bara se till att få en rejäl fot i häcken i rätt riktning.

Glömde även skriva att jag inser att jag måste bli bättre på att lägga upp pointsen enligt rekommendationerna! Jag ska bli bättre på att äta mellanmål och hålla pointsfördelningen, det hjälper att hålla suget i schack.
Checklistan uppad i dag! Lite lustigt att det är exakt 1 månad sedan sist 😉
När det gäller sidvisningarna på vikttabellen och Checklistan så har jag begärt hjälp med det, det är något vajsing med scriptet som jag inte råder på själv, det kommer fungera snart!

65 kommentarer
0

Du kanske också gillar

65 kommentarer

Gabriella 18 januari, 2010 - 12:21

Vet att jag är lite efter 🙂 men vill ändå kommentera detta inlägg då jag verkligen, verkligen känner igen mig. Varför måste de vara så? Så otroligt svårt ibland att komma tillbaka på banan och hålla sig där? När man väl är igång och tiden flyter på, kosten funkar, kilona försvinner så sakteliga så kan man tänka att det här är väl inget, det ju bara att strunta att äta allt onödigt. Men så swisch är man där igen och allt är så motigt, frestelserna är enorma och allt känns så trögt… Men som vanligt är det väl bara att kämpa sig på banan igen. Bara och bara… 😉

Svara
Kickan 17 januari, 2010 - 21:24

Ja varför blir det så där egentligen ????? Det funkar bra i 4-6 dagar och sen är man tillbaka i samma sits igen !! Man blir så förbannat arg på sig själv.
Varför ska det vara så svårt att gå ner de där 5 kg ??? Ja jobbigt är det men nu ska det gå !
Lycka till !

Svara
Hanna 17 januari, 2010 - 18:29

Jag känner så väl igen det du skriver. Mitt i prick satt det!

Kör hårt nu Åse!

Svara
Anci 16 januari, 2010 - 23:48

Tack för att du lägger upp dina propoints.Det peppar!

Svara
Di* 16 januari, 2010 - 15:11

Förtår verkligen ditt dilemma Åse, jag vet hur det liksom ”fastnar som en fixidé” att nå det uppsatta målet trots att det ändå känns relativt bra, men jag inser här att jag är likadan som dig. Nådde precis 60,0(start 84,4)före jul och idag var jag tillbaka till samma siffror efter någon vecka med jul&nyårs-avgiftning.:) Känner mig ganska bekväm just nu men vill oxå plocka bort de här sista fem kilona, men de känns verkligen som en uppförsbacke – men vi GER OSS inte eller hur?? Ska dra igång med promenader så fort snön förvinner, barnen får cykla till dagis och jag får raska snabbt..

Vi får väl se vem som är i mål först nu då? Hehehhe, utmanar dig lite:)

Ha det så gött//Kram Di*

Svara
1 4 5 6

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.