Nya kostprogrammet hos VV

24 november, 2009

Jag har fått ta del av er info, ni som redan gått och även läst en hel del på VV’s forum och nya ProPoints verkar onekligen intressant!! Vad jag tycker om är just att formeln beräknas på fibrer, kalorier, kolhyderater och fett och HUR dessa förbränns i kroppen. Protein och kolhydrater tas ju upp annorlunda i kroppen, man förbränner tex mer fett genom att äta mer protein så jag tycker det är på tiden att formeln räknats om och nu tar in andra faktorer än bara kalorier och fett. Jag tror verkligen att detta är det jag saknat och efterfrågat. Ett sätt att hålla koll på intag och uttag men som även tar andra faktorer med i bilden. För oss som anammat att äta lite mer fett och mindre snabba kolhydrater, så är det lättare att fortsätta med det även som Viktväktare nu.
Använd gärna detta inläggets kommentarer till att dela med er av vad ni tycker, hur det fungerar för er, vad ni tycker är bättre alt sämre i det nya programmet.
Jag gör en ny kategori som heter VV och ProPoints och lägger detta inlägget där, så kan ni lätt hitta detta inlägget under resans gång för att dela med er av era tankar.

21 kommentarer
0

Du kanske också gillar

21 kommentarer

Dark Angel 25 november, 2009 - 19:08

Hallo!!
Ska oxå på VV på torsdag och kolla vad de nya är!
Var och skulle köpa mej en matlåda i dag,såg att de kommit nya med ProP och att maten innehöll mer fett och mindre kolhydrater än tidigare…ska verkligen bli spännande å höra vad de e för nåt!!Börjar längta efter vanlig mat nu efter LCHF kosten,å nu när de närmar sej jul å allt,för förra året drack jag inge glögg el tog någon pepparkaka)=,men i år blire=)!!

Tack ännu en gång Åse för att du e så inspereande!!

MVH Anette

Svara
Ann-Sofie 25 november, 2009 - 16:28

Åh så kul med ett nytt program tänker jag!! Ska dit i morgon torsdag. Detta var verkligen en perfekt nyhet för mig. Kom hem från Florida igår och kläderna känns alltför trånga. Hade redan innan resan planerat att börja med Viktklubb idag, men nu blir det Viktväktarna istället. Jag är gammal guldmedlem (som så många andra haahah) och gillar själva planerandet och fixandet. Nu ska mina sista 6-7 kilo väck, jajamensan. Kommer att börja med en stenhård sockeravgiftning … behövs sannerligen.

Svara
Åse 25 november, 2009 - 17:07

Välkommen hem!!!

Svara
Helen 25 november, 2009 - 15:03

Nu har jag varit på info om ProPoints… Jag tror sten hårt på det här!!! Men jag kommer ju från Örebro (=Gnällbältet) och Ni skulle ha hört hur folk frågade och undrade innan konsulenten hunnit tala om vad det gick ut på, ”Inga sparade points?” ”Aktivitets pointsen, får jag inga” ”DuoVal finns inte det kvar!” mm mm

Det här blir super….

Kram

Svara
Ulrica 25 november, 2009 - 13:15

Jag kommer att gå dit på tisdag och skriva in mig. Jag har misslyckats alltför många gånger med olika metoder och nu är jag trött på att misslyckas. VV har fungerat bäst för mig och precis som du och fler skriver så är det roligt att gå dit, det är roligt med mötena, det fina materialet.. det blir liksom lite skojigare.

Återkommer med mer åsikter när jag kört ett tag.
Kram Ulrica

Svara
Beata 24 november, 2009 - 19:58

Ser fram emot en pedagogisk genomgång från dig så att jag slipper ta reda på infon själv ;-). Satsar järnet på att bli gravid nu så jag struntar högaktningsfullt i points, kalorier, kolhydrater och allt och ser till att bli påsatt istället :-D. Men kilona ska ju bort sen, då kanske det blir viktväktarna för hundraelfte gången?!

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.