Nya bilder

Målviktsbilder finns nu på Före/Efter. Fler kommer senare, när jag anser mig helt klar och även senare.

 1. Hej snygging! Vart har du köpt dina leggings ? Din känns lite tunnare än mina men ändå inte sååå tunna..vill du dela med dig? Du är så fin på alla bilderna!
  Gulle dig!

  kramar

 2. du ser helt fantastisk ut!! grattis ännu en gång till målvikt! tack för att du delar med dig!
  KRAMAR

 3. WOW! Säger jag bara! Vilken prestation och gud vilket lyckat resultat! Lycka till nu i fortsättningen och en STOR kram!

 4. Du är ju som en pralin och vacker som en dag! KUL att få se dig, så fräsch!
  Var rädd om dig och kram på dig!/Ella

 5. Det känns som jag redan använt alla superlativ som finns för att beskriva hur impad jag är av dig men WOW säger jag bara. Det är ”f-nemej” helt otroligt vilken förvandling du gått igenom. Så skönt att du får avsluta första delen av resan med en grym solbränna.
  Kram från Gbg
  [Helsingborg visade sig från sin bästa sida i helgen. Söndagen kom ju med ett underbart väder så vi såg oss om i Sköna skåne. Viken (där hon bor) var en liten idyll och Helsingborg en lagom skön stad.]

 6. Så fin och så snygg! Du är min inspiration! Man kan ju alltid hoppas på att bli en sån pingla när man nått sin målvikt! Kram!

 7. Ja, vad kan man säga? Du ser helt otrolig ut! Tack för denna sida, den är jätterolig att gå in på. Använder pointsräknaren en hel del nu när jag är ny VV!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..