Ny vecka, ny matvecka!

2 november, 2009

Hoppas ni alla haft ett bra veckoslut! Vi har ätit och druckit gott under fredagen och lördagen fast inom min ”mall” så jag känner mig på topp idag!

I dag blev det en god äggmacka till lunch (Polar Extrem) och till middag blev det grönpepparkycklingen som Jeanette tipsade om, har ätit den förr kom jag på och efter lite googlande så insåg jag att det är en gammal klassiker. Jag serverade rätten med quinoa och broccoli, mumsigt!

Jag har fått lite dille på Lindor Lindt Mörk! En kula på kvällen när man slagit sig till ro i soffan är numera ett måste 😉

IMG_3793

Ha det så skönt alla!

22 kommentarer
0

Du kanske också gillar

22 kommentarer

Linda 9 november, 2009 - 21:35

Lindt-kulor ja! Visst är de dödsgoda!!

Svara
Cia 8 november, 2009 - 21:30

Älskar Lindts choklad, mums mums!

Svara
maddiis 7 november, 2009 - 00:12

Vad härligt att kunna läsa dina inlägg igen. Jag har inte fått några uppdateringar på flera veckor, trots att jag tittar in så gott som dagligen. Men nu kan jag ju se att du skrivit hela tiden. Skumt!

Vad skönt att du har hittat modellen för tillfället. Jag tror som du att kroppen, och kanske också sinnet, är föränderligt och att man därför kan ”växa ur” vissa metoder som du säger. Det som funkade förr behöver inte funka nu. Därför tror jag också att det är bra att göra förändringar både i kost och motion, och det är du så himla bra på!

Du ser förresten otroligt fräsch ut på nya bilden. =)
Kram

Svara
Manulog 6 november, 2009 - 00:24

Har inte provat mörk, jag kan dock rekommendera Stracciatella (stavning?) Sååå underbara! Tyvärr räcker det inte bara med en…

Svara
Lotta A 4 november, 2009 - 10:45

Åh, de där små kulorna är riktigt goda !

Svara
loulou 3 november, 2009 - 23:10

Kan Du tänka Dej – gått ner 1,2 kg! Första steget på en hyfsat lång väg – inte dumt! Nu ska jag kolla på grönpepparkyckling å alla andra häftiga recept som du nämner!

Svara
Åse 3 november, 2009 - 23:20

Du rockar ju fett! Nästa gång jag ser dig så kanske jag inte ser dig bakom U 😉 haha!

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.