Ny vecka, en vecka närmre målet!

18 maj, 2009

Roligt nästan jämt, idag visade vågen exakt två kilon mer än lägsta vikt 😉 Tur man vet att det är vätska! Jag väger ju som mest några dagar efter lägsta vikt, superkonstigt men så fungerar min kropp!

I går beställde jag ett par nya jeans (30). Insåg även att jag har 5 cm kvar att gå ner! Inte så hemskt mkt men tillräckligt för att märkas på kläderna! Det är dessa sista kilon som jag har kvar som syns mest egentligen Det sk ”finliret”.

2009-05-18-08-47-47

I morgon ska jag göra en köttfärspaj med sojamjöl! Hela pajen har bara 5 nettokolhydrater per portion. Ska bli spännande att se hur den smakar!
Återkommer med recept ifall den är lika god som den ser ut i ”Våra bästa GI recept”.

Något jag börjat med när det gäller min kesellafrukost är att lägga i en halv dl 4% keso! MUMS!
Ikväll ska jag göra Västerbottensburgare i en creme fraichesås med Knorr Kött & Grillkrydda, blir så god smak!

Vill även passa på att säga GRATTIS till alla ni som redovisat så många fina viktminskningar på senaste tid!! Roligt att ni också erfar det positiva med att dra ner på kolhydraterna!

38 kommentarer
0

Du kanske också gillar

38 kommentarer

Linda 4 juni, 2009 - 09:43

Vill gärna ha receptet på burgaren…

Svara
Syster Pia 20 maj, 2009 - 16:17

Bra kämpat!! Kramen!!

Svara
susannelotus 19 maj, 2009 - 19:17

grattis till ditt viktras! själv har jag gått upp 8 kg sen i somras då jag var målviktig :0( för mycket frossande i soffan när ungarna lagt sig. jag är helt kolhydrat-tokig!för 2 veckor sen åt jag bara mackor till frukost och tog bort kolhydrater dom andra målen(dina smaskiga reccept såklart) o promenerade 1 timme om dagen samt räknade points. jag gick ner 3,5 kg på 2 veckor-kul!så på söndagen ”firade jag med godis,glass,kakor,pizza osv.. känner att jag måste ta tag i mitt beroende eller vad det är och har nu i 2 dagar kört lchf-dock inte räknat ut precis mängden kolhydrater men tittar så varorna innehåller max 5 kolisar/100 gr som jag fattat att man ska.kommer senare att lägga in lite kolhydrater när jag känner att det är dax -tyvärr har jag känt av halsbränna dom här 2 dagarna -vet du om det kan vara allt fett?jag äter majonäs,fraiche osv i mängder tycker jag men har svårt att nå upp till typ 75% på viktklubbens kostcirkel. detta blev långt men vill iallafall tacka dig för att du har inspirerat mig och sen får jag se om det passar mig lika bra som dig-vi är ju alla olika som sagt.lycka till kramar susanne

Svara
Dessi 19 maj, 2009 - 17:03

Grattis! Din kropp tuffar verkligen på som värsta ångloket! 🙂 Måste kännas toppen!

Själv har jag mina kilon kvar och försöker sluta med lördagsgodiset (tampas fortf. med om jag ska förbjuda sånt helt eller bara nån gång ibland, men nån gång ibland blir lätt till varannan dag). Så jag skriver in allt i giviktkoll igen och har börjat använda ditt fina excel-dokument med kurvorna igen 🙂

Svara
Åse 19 maj, 2009 - 17:13

Ja du det är ju det där med balansen..
Du kanske ska skippa det tills du är i mål? Sen kan du ju ha ditt lördagsgodis, menar jag 🙂

Svara
Cia 19 maj, 2009 - 14:14

Snygga jeans!

Svara
1 2 3

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.