Ny siffra ;)

26 april, 2009

I dag såg jag en ny siffra på vågen 😉 Wohoooo!
Köpte en ny hemmadress igår på H&M, i strl M, så nu är det bara en storlek kvar till vad jag brukar ha!

Syrran med familj var över i går och vi grillade och jag hade olika matiga röror + sallad till, saknade inte alls den sedvanliga potatissalladen.
Vi hade godis i en skål kvar sedan någon vecka tillbaka som barnen åt av och jag har handen på hjärtat då jag säger att, javisst hade det varit gott med godis, men jag trånade inte över det eller tyckte att det var jobbigt att inte äta av det. Vi åt lite nötter och jag hade gjort dessa goda brownies
. De är för övrigt precis så som jag brukar göra kladdkakan!!! Fast jag brukar inte ha nötter i men en skvätt espresso i.

Snart dags för en ”under tiden” bild känner jag! Får bli om något kg! När jag är under 65!

Trevlig helg ni alla!!

38 kommentarer
0

Du kanske också gillar

38 kommentarer

Victoria 27 april, 2009 - 17:28

Hej Åse!

Jag får inget mail överhuvudtaget fast jag registrerar nig och det står att jag skall titta efter mail. Mitt användarnamn är victoria och min e-mail [email protected]

Kram Victoria

Svara
Åse 27 april, 2009 - 17:52

Jag mailar om verifieringsmailet (ser att ditt konto är overifiert) om du inte får det mailet heller, så hojta till här så lägger jag till dig manuellt!

Svara
empa81 27 april, 2009 - 12:19

Hejsan

Ja, jag har varit här inne ibland och kollat din viktresa och jag är nyfiken så klart jag måste regga mig 🙂 Millie är ett litet troll ja med sin kalufs, kan säga att det fastnar en hel del mat där nu när hon äter vanlig mat! Hoppas allt är bra med lilla Alice!

Svara
Åse 29 april, 2009 - 09:50

Allt är bra med Alice!! Börjar ju bli så stooooora våra små troll :))

Svara
1 2 3

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.