Hej vänner!

Åh, så skönt att vara ute på andra sidan!
Var ju uppe tidigt hela helgen så tog sovmorgon i morse till 8, såååå skönt! Är helt slut idag men det är väl urladdningen. Tack för alla grattis här, på FB och på insta! <3

Ahhh detta vårljuset! Obarmhärtigt ljust och man ser ut som ett lik men sååååå underbart när hallen fylls av ljus!

Gjorde en helkroppsanalys på gymmet idag med InBody – såååå coolt!
Kul att se exakta värden av mycket!
Jag fattas varken protein eller mineraler, sköööönt!
Lite bättre fördelning av muskler tänker jag jobba på – blir kul! Har ny skön träningspepp!

Har beställt en Cable Cross i mindre version att ha där uppe. Älskar verkligen CC på gymmet! Köpte till alla tillbehören så jag kan köra allt från latsdrag till raka drag till tricept etc! Wooop!

När tjejerna och jag var på Väla förra veckan passade jag på och gå in i Odd Molly butiken och föll som en fura för Embrace Velvet i Warm sand! Sååå snygg med velourtyg! Har den ju i rosa i täckjackematerial och älskar verkligen den här A-modellen med dragsko längs ner. En bra jacka kan man aldrig ha för många av, eller hur!? Haha!

Den är slut på många ställen trots att den är en nyhet men såg att BOOZT (adlink!) har några få av den i Warm Sand i och även i snygg Asphalt! (Provade den också, såååååå snygg!!)

Min kompis Sanna som har Alixtra skickade denna idag, hahahaha! LCHF = Lite champagne hjälper faktiskt – såååå sant! helt underbar! Japps, lite ny LCHF approach

I morgon ska ni få se Alice nya rum! Kul ni gillade Junis!

I kväll blir det antagligen lax! Får se vad det blir, har så mycket rester i kylskåpet som jag vill använda upp!
Tror det får bli Chililax elelr Lax med gorgonzola och spenat – YUM!

KRAM

LOADING..