Ny favorit för huden – Ole Henriksen! (rabatt!)

15 augusti, 2018

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Nordic Feel

Heeeej på er!

Lillörda´aka Piglörda’!

Vi brukar ju äta lite extra gott om onsdagarna – funderar på något med lövbiff! Var så länge sedan.
Äter ni extra gott om onsdagarna?

Jag ska kika in med ett galet gott pizzarecept om en stund men först lite hudvårdstips till er! Såg nämligen att Nordic Feel har 15% rabatt på hudvård bla på mina nya favoriter från Ole Henriksen!

Jag har ju skrivit det innan att jag är högst otrogen när det gäller hudvård. jag tycker det känns fräscht att byta hudvård efter ett tag, tror på riktigt att vi människor är så anpassningsbara så vi behöver förändra regelbundet – om det gäller hudvård vet jag inte men det gäller så mkt annat i kroppen så why not?
Jag tycker det är lite som med parfymer dessutom – roligt att förändra och byta efter ett tag!
Andra favoriter i min väska är Murad, Maria Åkerberg, Clarins, Dr Hauschka, Clinique, Decleor och Dermaceutics – ja ni ser jag har ju några.. Haha!

Vad använder ni?

Över till Ole Henriksen!
Jag har blivit tipsad om märket och blev nyfiken! Ole H är en dansk kosmetolog som driver ett välrenommerat och kändispoppis SPA Beverly Hills i L.A.
Produkterna är antingen exfolierande, behandlande eller lugnande.
”Ole Henriksens produkter är enkla och tydliga med kraftfulla aktiva ingredienser som balanseras med lugnande och närande ingredienser som oftast kommer från växtriket”

Jag älskar serum! Har alltid serum innan dagkräm eller nattkräm. Känns fräscht och verksamt.


Truth serum är helt underbar! Doftar citrus och är dryg – känns som- och ska vara en vitaminbomb!

Jag fick först hem ett litet prov från Ellos tror jag för ett tag sedan och blev så nöjd! Lätt och härlig konsistens!
Denna har jag sedan över serumet: Sheer Transformation Perfect Moisturizer

På natten tar jag på Night Transformation gel och över det samma Moisturizer som ovan!
Produkterna känns fräscha, lätta och jag är supernöjd!

Passa på och handla till bra rabatt hos Nordic Feel!

KRAM! 🌷

 

10 kommentarer
2

Du kanske också gillar

10 kommentarer

Anso 16 augusti, 2018 - 22:16

Halloj! Jag har också testat en massa olika märken och är ”periodare” men favoriterna jag fastnat för och fungerar bäst för mig är ändå Exuviance och Paula´s Choice. Verso Skincare är också en favvo men just nu alltför dyr.. 🙃 Så kul att prova nya märken och finns ju sådant utbud idag. I sminkväg använder jag mestadels produkter från BareMinerals, Laura Mercier, och By Terry (tips tips 💄 bästa balm-lipstick). Trevlig helger & Ha det gott, kramen 👋🏼

Svara
Åse 17 augusti, 2018 - 10:36

Ohhhh många härliga tips! Tack! By Terry blev jag nyfiken på så beställde nu! 😁💄 KRAM!

Svara
Lina 15 augusti, 2018 - 16:13

Klairs! OMG va bra deras produkter är. Helt sjukt. Jag är också en sådan som provat allt och tycker att det är kul att prova olika men så köpte jag ett kit från Klairs och blev totalt såld redan efter första dagen.

Nu ska jag snart ställa mig och laga till gorgonzolakycklingen från en av dina böcker 😍. Ha en fortsatt bra onsdag!

Svara
Jenjo 15 augusti, 2018 - 15:10

Jag är också otrogen när det gäller produkter, precis som du. Jag ÄLSKAR känslan av ny förpackning i min hand. Använder just ny Mary Kay, men när det är slut ska jag prova annat. Kanske detta som du tipsat om. 🙂

Vi pratade just om onsdag på rasten på jobbet. Jag frågade om de visste att ”skåningarna” kallar onsdagar för piglördag. Det visste de inte. Vi kallar det oftast för lill-lördag. Men så säger min chef att det kallas ju ”tofslördag” och det har jag aldrig hört. Hon visste inte riktigt varifrån det kom tyvärr… Hur som helst, alltid kul att göra något extra så här en vardag mitt i veckan. 🙂

Hoppas ni får en god middag! <3

Svara
ÅsaS 15 augusti, 2018 - 13:21

Jag använder alla möjliga märken när det gäller hudvård – MaryKay, SwissClinic, YvesRocher, Loreal… Allt efter humör, höll jag på att säga, men inte riktigt så..

Onsdagar är som vilken dag som helst hos oss, precis som övriga dagar. Vi kan äta oxfilé en vanlig tisdag och makaroner/köttbullar/falukorv till söndagsmiddag. Här äts alltså allt vilken dag som helst.

Lövbiff – rullader, säger jag. Salta, peppra, på med en god skinka (el bacon) ost (cheddar i stavar, kanske). Rulla ihop och stek dem runtom. Slå på grädde och puttra under lock tills de är färdiga. Mums!

Nähä, nu är lunchen slut och dags att ta tag i räkmackorna..
Kram 💕

Svara
Åse 15 augusti, 2018 - 14:25

Lövbiffsrullader är supergott! Fast dessa jag gör ikväll är knyten 😁 finns bland recepten här.

Njut av din lillörda’! 💕

Svara
Anna-Karin 15 augusti, 2018 - 12:32

Kliats är jag också nyfiken på, men annars är jag Decleor och elemis trogna. Bra produkter som ger mig den dagliga lyxkänslan. Älskar hud- och hårvårdsprodukter. Ha en fantastisk dag och vecka! Tack för pepp ☺️ Kram

Svara
AlexBalex 15 augusti, 2018 - 12:14

Jag är också notoriskt otrogen var gäller hudvård 🙂 Har länge använt Herbalifes serie SKIN som är superbra, men man tröttnar ju … nu användre jag The Body Shops E- vitamincreme (dag och natt), mest för att jag fick dem i julkalendern i år. De luktar klassiskt av ansiktscreme och är mysiga, men jag tycker att de känns kladdiga och oljiga hela dagen. Kanske att huden vänjer sig (började i lördags).

Svara
Carolina 15 augusti, 2018 - 11:22

Hej Åse!
Tack för din fina blogg😊.
Vill tipsa dig om Klairs hudvårdsprodukter från Korea om du blir sugen på att testa ett nytt märke. Så härliga och återfuktande, med en massa naturliga ingredienser. Resultatet man får av dem är otroligt bra. Kram 🤗

Svara
Åse 15 augusti, 2018 - 11:37

Kul du gillar! 💚
Oh spännande! tack för tips! Ska kika in! KRAM!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.