Nu börjar det röra på sig!

En vän till mig som är personlig tränare och en mkt duktig fitnesskille gav mig råd om hur jag ska äta för att komma över platån och sätta fart på de sista kilona och det innebär att jag nu inte räknar points utan kalorier och skriver upp allt i Hälsovakten
Jag äter 30% fett (nyttigt fett) varje dag och har ökat mitt proteinintag och minskat mitt kolhydratintag. Sedan igår är det -1,2 kg! Och måttbandet visar på minus den också! YES! (säkert en del vätska men men)
Kommer köra South Beach ett tag from imorgon!
Ju mer jag viktminskar ju mindre viktväktar gör jag. Tycker det är för lite kunskap i enbart viktväkteri.

  1. Guud va bra! Klänningen kommer sitta perfekt. Om du äter 30% fett är det av ditt totala intag av kalorier? Räknar du i så fall om antal gram fet i kaloreier? Jag kämpar ju själv med att äta mer nyttigt fett. Men vet inte hur mycket skall jag äta. Tänker försöka surfa ut på Pauluns sidor under dagen för att se om jag hittar något om detta.
    Ha en bra dag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..