Nötpanerad halloumi

28 augusti, 2012

Go förmiddag på er! Har ni det lika rått och burrigt som vi har det? Det är ju rena hösten!
Här kommer en rackarns god och enkel rätt. Detta åt jag på Kreta och jag blev helt kär! Så god förrätt eller snack!
2-3 portioner
1 förpackning halloumi
Finhackade hasselnötter
1 ägg
Blåbär
Vispa upp ägget, finhacka hasselnötter (eller använd färdighackade som jag!). Skär halloumin i mindre skivor och doppa halloumin i ägget och sedan i nötterna. Stek på medelvärme i smör tills ytan fått min färg.


Servera med blåbär.

Nu ska jag gräva ner mig i jobb, har massa goda recept i huvudet 😉

17 kommentarer
0

Du kanske också gillar

17 kommentarer

Mogna kvinnor 14 augusti, 2018 - 18:41

Detta måste jag göra, det ser sååå gott ut och ingridienserna är mina favoriter *mums*

Svara
Josefina 29 augusti, 2012 - 10:17

Ojojoj vad gott det ser ut! Vilken perfekt förrätt. Ska det testas i helgen =)

Svara
Sara på Vardag.nu 28 augusti, 2012 - 19:53

Funderat på att nötpanera halloumi ett tag nu faktiskt. Tack för receptet!

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.