När bloggandet dränerar..

4 juli, 2017

Hej fina!
Sakta men säkert börjar min blogglust komma tillbaka, gud så skönt! Jag känner mig så STYMPAD när lusten och kreativiten försvinner. Det är läskigt. Att känna att det man älskar så mycket bara tar energi från och inte ger…
Men som med allt annat: Efter sol kommer solsken, man behöver ha dalar för att uppskatta höjder, man behöver ha kontraster och jag tror att kreativitet föds på olika sätt. Jag tror dessutom att man behöver ifrågasätta för att utvecklas och jag känner att jag behövde lyfta mina händer och acceptera att jag kände mig tom och vilse. En extra stor kram till mina bästa kollegor och bästa vänner Victoria och Mats. Det är alltid skönt att kunna ventilera och hämta kraft från varandra ❤️
Jag har skakat av mig prestationspress och tänker bara ”vara” och ni ska veta att jag uppskattar er så, jag blir rörd av att märka hur ni har omfamnat och förökt dra upp mig på sistone – Blir glad ända in i hjärteroten och jag kan inte betona det nog: Den här bloggen hade inte varit något utan er. Vi ger och tar från varann ❤️ Ni är så fina!
För mig som konstnärssjäl så är det omöjligt att presetera på kommando. För att jag ”måste”, för att det är ”mitt jobb”. Det går inte. Jag kan inte maniskt pumpa ut material. Jag vill ge er fina bilder, kvalitet och 100% engangemang. Jag vill vara ärlig och transparent. 
Något annat som bidragit till att jag känner kreativ harmoni är att hemmet ger mig mer inre ro och större lugn. Vår vardagsrumsrenovering och att trädäcket är fixat ger mig så mycket.
Jag blev så stressad av vårt vardagsrum innan. Mörkt, oinspirerande och att ständigt bli påmind om allt som måste fixas, det sög musten ur mig.
Jag fotar ju så mycket som möjligt i befintligt ljus både till böcker, tidningsuppslag (recept) och till bloggen och numera så är det så mycket ljusare! Galet! Älsk på det!
Blommor från min Sara

Äääääääälskar vita liljor! Daniel tycker det luktar kattkiss men skit i det! Jag vältrar mig i dem!
Sen är jag ju tokig i doftpioner – rosa! För att vi har dem i trädgården! Dock är dessa nedan köpta, mina är överblommade.


I går gick jag in till grannarna som är i Spanien och jag och Daniel är husvakter oh ”klippa-gräsmattan-vakter” hehe
Nästan överblommade doftrosor – hjärtat brast nästan att se att de nästan blommat över så jag tog in en bunt! Huuuuuuuur vackra??

Min älskade soffhörna!
Numera är det ren AVKOPPLING! Inta soffan och plöja serier, mysa med min galna kise, gosa med kidsen, dricka ett gott glas vin, bara ha det bra!

Vårt vardagsrum svämmar över av blommor och växter och det ger mig sådan glädje! Jag går och pratar med krukväxterna och pysslar om dem 😂


Tycker svärmorstunga är så in i bombens SNYGG!??? Gillar ni?
Jag fick en planta Dr Westerlund av min Rebecca och den började spreta hej vilt – trivdes nog med mitt prat men jag klippte ner den för att få den tätare! Vad tror ni? Ska jag ta de där två långa stängerna också som spretar??
 


Min nya kompis! Finns HÄR (adlink)
Har haft såååå många sådana här handdammugare som ursäkta mitt språk – SUGIT!
Men den här är så bra! Lika kraftfull som en dammsugare!

 
Största kramen till er!
Jag ser så fram emot Spanien på måndag! Saknar min syster och svåger så!
Behöver tanka mer energi hos dem och i solen!
❤️
 

42 kommentarer
0

Du kanske också gillar

42 kommentarer

Malin 6 juli, 2017 - 14:52

Så är det att vara en ”kreativ själ”, det kommer definitivt inte på beställning. Känner själv igen mig i det du skriver, men du behöver verkligen inte prestera något, är så glad för det du låter oss ta del av och alla recept du redan har inlagda. De räcker gott och väl för matinspiration, allt annat är ju bara en bonus! 😉 Ha en skön sommar! <3

Svara
Marthina 6 juli, 2017 - 07:27

Ville bara säga att jag tycker så mycket om din blogg och jag är glad att du skriver 💐

Svara
Åse 6 juli, 2017 - 12:16

Tack Marthina! 💕

Svara
Maria 6 juli, 2017 - 06:19

Hej finaste Åse <3
Välkommen tillbaka. Man behöver en paus då och då. Bara inte vi ställer för mycket krav på
dig med blogginlägg ;P
Ha nu en underbar resa till Spanien.
Kramar till Dig och din familj <3

Svara
Åse 6 juli, 2017 - 12:34

KRAMAR i massor fina maria!

Svara
Millan 5 juli, 2017 - 22:44

Hej Åse! Om du bara visste vad du har inspirerat mig och speciellt dina inredningstips, du skulle helt klart känna igen dig i mitt hem he he😉Flera av dina recept återkommer på middagsbordet också och glädjer hela min familj! Tack för att du delar med dig och du kommer alltid att vara en inspiratör och glädjespridare för mig🤗 Ta hand om dig och familjen och ha en riktig skön semester i Spanien🍹
Kramizzz

Svara
Åse 6 juli, 2017 - 12:36

Vad underbart att höra Millan! Tusen tack! 💕

Svara
1 2 3

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.