Mysigt på Kung Carl i Stockholm!

19 augusti, 2016

Hej hej!
Nu är jag nyss hemkommen med flyget från Stockholm.
Jag föredar generellt tåget för att det är miljövänligare och för att det är rätt skönt att kunna sitta ner och jobba ett par timmar. Men när man är uppe så här på en snabbis så är det skönt att kunna ta sig upp och ner snabbt!
(Här kom familjen emellan så nu har det gått några timmar! haha! jag var hemma vid 16 och hann plocka upp tjejerna på skolan ?)
Jag och min wingwoman Vickan har hunnit med två spännande jobbmöten och så har vi hunnit shoppa lite – jag behövde lite nytt i köket så jag botaniserade inne på Leilas Generalstore – kul!
Vädret var ju allt annat än kul igår, som det regnade heeeeela dagen och vi gick omkring plaskblöta om fötterna.
Det var med andra ord skönt att bara hänga på hotellet sedan på kvällen.
Vi bodde på Kung Carl, som vi har bott på förr och det är en ny favorit i Stockholm. Bra läge, mysiga rum, trevlig serviceminded personal och fräsch bar med grymt goda drinkar och fantastiskt god mat på deras restaurang Bakfickan.


DSC07928

DSC07931

DSC07932

DSC07934

DSC07937

DSC07939

DSC07940

Jag har bara ätit frukost i restaurangen förut (som är grym! Så mkt bättre än Scandics!) så det var kul att upptäcka att även maten var grym! Sååååå gott vi åt! Vi satt och suckade och njöt och himlade med ögonen. MAGISKT!
Vi började dock med varsin drink med Victorias vänner Marcus och Emelie, som även jag träfat några ggr förut. Deras lilla söta Lovisa var också med, vilken go liten sak! ❤️
DSC07944

DSC07948

DSC07951

DSC07952

DSC07953

DSC07959

Inne på Bakfickan så valde vi samma från menyn (som vanligt, haha) dvs varsitt glas Bollinger och sedan kantarelltoast till förrätt. Alltså såååååååå gott! Kantarellerna smälte i munnen och tillsammans med västerbottensosten och serranoskinkan var det en fullträff! Bollinger är ju min favoritchampagne och den var lika fantastisk som alltid.
DSC07962

Vi tog en Chianti till huvudrätten- också den ett perfekt val!
DSC07968

Huvudrätten vi tog var Biff ”Provencale”dvs Grillad amerikansk biff med pommes Anna, västerbottenost, rödvinssås, vitlökssmör & migas
Outstanding! Mycket mat men ack så gott! Köttet var perfekt tillagad! Ja ni hör ju hur jag går igång på ställen som kan laga mat! LÖV IT!

DSC07969

DSC07972

DSC07981

Efter middagen tog vi en drink med Marcus, Emelie och lilla Lovisa hade lagt sig – sån skön softa kväll och vid 23.30 låg vi i sängen och sade Gonatt! ?
DSC07986

DSC07988

Trots maffig middag var vi superhungriga när vi gick ner för frukost vid 8:15!
Och sådan härlig hotellfrulle! Älskar när de satsar på det lilla extra och inte bara massor av bröd, kanelflätor etc!
Krase, avokado, gaspacho och…. KRÄMIGA ÄGG!
Halleluja!
DSC08004

DSC08016

Nu blir det hemmagjord pizza här! och soffhäng!
KRAM
❤️


 
Nu säljer jag av kläder och accessoarer! Välkommen in till min SELLPY butik som fylls på kontinuerligt närmsta tiden.
 

 
Mina favoritprodukter denna veckan! (annonslänkar)

Du kanske också gillar

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.