Mums i magen, mums på G!

6 mars, 2013

Hej hopp!
Nu är plåtningen klar inför nästa nummer, temat blir Vårbuffée. Så nu har vi i vanlig ordning gått lös på maten vi plåtat 😉
Detta ligger i magen nu – MUMS! Recept kommer i tidningen så klart och sedan här.

IMG_1378

Och JA vinet var för syns skull inför plåtningen 😉
I kväll blir det en Biff Rydberg här! Fast på lågkolhydratvis, dvs utan potatis! Vi ska även få prova ett nytt vin genom Vinguiden. Spännande! Återkommer med recept och vinrecension i morgon.
Men först ska jag faktiskt snöra på mig skorna och komma ut på en liten runda! Inget gym har hunnits med hittills i veckan och i morgon har jag två möten inbokade i HBG/Malmö men på fredag tänkte  jag boka in CxWorx och så tar jag mig ut varje dag förutom det.
Har ni provat appen Get Running??? Har ni någon annan app att rekommendera förutom Runkeeper?
Förretsen, så KUL att så många vill tävla om R Sportswear kläderna! Wow!!! Och era historier är helt fantastiska att läsa, tänk så många duktiga, kämpande och livsglada läsare jag har! Är stolt över er och glada att ni läser just hos mig!!! ♥ ♥ ♥

17 kommentarer
0

Du kanske också gillar

17 kommentarer

Caroline 7 mars, 2013 - 20:42

Get running är super! Har gått från att vara en som typ hatat att springa till att tycka att det är helt ok och väldigt bra träning. Pers bästa hittills 29 min på 5 km, nöjd!

Svara
Pernilla Jensen 7 mars, 2013 - 17:27

Halloj,
Har precis hittat till dig genom Johanna Toftbys blogg. Jag lär bli en trogen besökare hos dig :-). Jag började vid årsskiftet mitt nya liv, som skall bli hälsosammare & på kuppen siktar jag på att tappa ca 25-30 kgs övervikt som hängt med länge.
Jag för dagbok över framsteg & motgångar i min blogg: http://www.mepernilla.wordpress.com
En app jag kan rekommendera är Endomondo. Jag började med gratisappen, men har nu uppgraderat till ”köpeappen” & för 38 kr kan jag även lägga upp egna intervallpass, något jag tror kommer att bli GRYMT när jag skall börja jogga om ett par veckor…
Kram Pernilla

Svara
Åse 7 mars, 2013 - 18:38

Välkommen hit! tack för tippet, några av er har rekommenderat den – jag ska kika! =) Heja oss!

Svara
Jennie 7 mars, 2013 - 12:52

Jag tycker verkligen Runtastic är suverän. Jag har betalvarianten och där kan man lägga in intervaller, få coachning, koppla pulsband till osv. Jättebra app tycker jag.

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.