Mozzarella Wrap

4 juli, 2012

Detta blev en mättande LCHF wrap med mina favoritingredienser!

1 wrap
2 ägg
3 msk vatten
1 msk fiberhusk
Salt, peppar

Vispa ihop med stavmixer och grädda i stekpanna i kokosfett eller smör.
Låt vila i kylskåp en stund.

Fyllning
Drygt 1 tsk pesto
Drygt 1 tsk majonnäs
1/2 mozzarella
1/2 tomate
Några basilikablad

Blanda majonnäs och pesto och bred på wrapen. Varva skivad mozzarella och skivad tomat i mitten på wrapen, salta och peppra och lägg några basilikablad på och vira ihop!



Lunch och jobb! Solen gick i moln så blev ingen strand :/

13 kommentarer
0

Du kanske också gillar

13 kommentarer

Lilly(@Lillygris) 6 juli, 2012 - 09:53

den ska jag göra idag, dock med en annan fyllning:) Det blir kyckling med en lätt sås till:)

Svara
Karin 5 juli, 2012 - 11:23

Vart har du köpt det rosa skyddet för datorn? Jag vet att det fanns på campadre förut men jag missade det 🙁

Svara
Åse 5 juli, 2012 - 11:42

Ja, det är just där jag köpt det!

Svara
Helena 5 juli, 2012 - 08:46

Mmm.. Wrapsen är goda, men min mage tål dem inte. Finns det något man kan använda istf fiberhusk?

Svara
Åse 5 juli, 2012 - 09:02

Då blir det en vanlig omelette i såfall tycker jag. Visst kan du prova mandelmjöl eller kokosnötmjöl men blir inte riktigt samma

Svara
Zenita 5 juli, 2012 - 01:22

Hej. När du skriver att du stekt i kokosfett, Är det samma kokosfett man köper till jul för att göra ischoklad eller kokosfett? Funderar för ibland skriver du att du använder kokosfett. Känner mig lite frövirrad ;)… Tack för fantastisk inspiration.

Svara
Åse 5 juli, 2012 - 09:03

ALDRIG silverpaketet från uniliver, det är ett processat onyttigt fett. Kokosolja och kokosfett är samma: alltid ekologiskt och jag köper på LCHF-butiken

Svara
varvara 4 juli, 2012 - 20:40

Din tunika är så fin, var har du hittat den?
Ha en fin kväll!

Svara
Åse 5 juli, 2012 - 08:27

Hej! Det är en plain vanilla lång fjärilstunika 🙂 fanns på creative lounge för något år sedan!

Svara
Kristin 4 juli, 2012 - 17:06

Hei !

Hva er en msk i dl ??

Svara
Matgiken 5 juli, 2012 - 09:25

Såg din fråga och hoppas att det är ok att jag svarar. En matsked (msk) är 15 ml, alltså 0,15 deciliter.

Svara
Åse 5 juli, 2012 - 12:37

Tack för hjälpen! =))

Svara
Kristiina Filppu 4 juli, 2012 - 15:51

Hej! Det låter gott! Är helt frälst med din recept om Cecilias frukostpannkaka. Det är min favofrukost för tillfället!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.