Mozzarella Wrap

4 juli, 2012

Detta blev en mättande LCHF wrap med mina favoritingredienser!

1 wrap
2 ägg
3 msk vatten
1 msk fiberhusk
Salt, peppar

Vispa ihop med stavmixer och grädda i stekpanna i kokosfett eller smör.
Låt vila i kylskåp en stund.

Fyllning
Drygt 1 tsk pesto
Drygt 1 tsk majonnäs
1/2 mozzarella
1/2 tomate
Några basilikablad

Blanda majonnäs och pesto och bred på wrapen. Varva skivad mozzarella och skivad tomat i mitten på wrapen, salta och peppra och lägg några basilikablad på och vira ihop!



Lunch och jobb! Solen gick i moln så blev ingen strand :/

13 kommentarer
0

Du kanske också gillar

13 kommentarer

Lilly(@Lillygris) 6 juli, 2012 - 09:53

den ska jag göra idag, dock med en annan fyllning:) Det blir kyckling med en lätt sås till:)

Svara
Karin 5 juli, 2012 - 11:23

Vart har du köpt det rosa skyddet för datorn? Jag vet att det fanns på campadre förut men jag missade det 🙁

Svara
Åse 5 juli, 2012 - 11:42

Ja, det är just där jag köpt det!

Svara
Helena 5 juli, 2012 - 08:46

Mmm.. Wrapsen är goda, men min mage tål dem inte. Finns det något man kan använda istf fiberhusk?

Svara
Åse 5 juli, 2012 - 09:02

Då blir det en vanlig omelette i såfall tycker jag. Visst kan du prova mandelmjöl eller kokosnötmjöl men blir inte riktigt samma

Svara
Zenita 5 juli, 2012 - 01:22

Hej. När du skriver att du stekt i kokosfett, Är det samma kokosfett man köper till jul för att göra ischoklad eller kokosfett? Funderar för ibland skriver du att du använder kokosfett. Känner mig lite frövirrad ;)… Tack för fantastisk inspiration.

Svara
Åse 5 juli, 2012 - 09:03

ALDRIG silverpaketet från uniliver, det är ett processat onyttigt fett. Kokosolja och kokosfett är samma: alltid ekologiskt och jag köper på LCHF-butiken

Svara
varvara 4 juli, 2012 - 20:40

Din tunika är så fin, var har du hittat den?
Ha en fin kväll!

Svara
Åse 5 juli, 2012 - 08:27

Hej! Det är en plain vanilla lång fjärilstunika 🙂 fanns på creative lounge för något år sedan!

Svara
Kristin 4 juli, 2012 - 17:06

Hei !

Hva er en msk i dl ??

Svara
Matgiken 5 juli, 2012 - 09:25

Såg din fråga och hoppas att det är ok att jag svarar. En matsked (msk) är 15 ml, alltså 0,15 deciliter.

Svara
Åse 5 juli, 2012 - 12:37

Tack för hjälpen! =))

Svara
Kristiina Filppu 4 juli, 2012 - 15:51

Hej! Det låter gott! Är helt frälst med din recept om Cecilias frukostpannkaka. Det är min favofrukost för tillfället!

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.