Mörk chokladmousse

16 oktober, 2009

Den vita chokladmoussen gick alldeles utmärkt att göra lite mer kolhydratsnål genom att använda 70% mörk choklad i stället! Jag hade hallon istället för hjortron och sockerersättning istället för socker men jag marinerade i dessertvin ändå. (blir så lite kolisar delat på 4 pers)

4 portioner

2 dl vispgrädde
200 g 70% mörk choklad
1 st ägg
1 dl 10% kesella

Marinerade hallon
4 dl hallon


3 msk sockerersättning (canderel)
1 dl dessertvin: Nederburg Noble Late Harvest (2741)

Både jag, maken och vår matgäst njööööööööt!

IMG_3252

Sen ska jag bara säga att jag varit dålig på att svara er på era kommentarer på sistone! Så är det ibland, men roligt att höra så många som provat recepten med gott resultat!! :)) Jätteroligt att ni återkommer med recension! 🙂

Kram kram på er!!

20 kommentarer
0

Du kanske också gillar

20 kommentarer

Anita 20 oktober, 2009 - 19:34

I dag har jag provat pastan. Den var jättegod och jag blev mer mätt än med vanlig pasta.

Svara
Åse 21 oktober, 2009 - 09:53

Åh kul!! Blir nog pastan här ikväll också! 🙂

Svara
Annica 19 oktober, 2009 - 20:25

Ikväll har jag gjort kladdkakan med mintsmak som du gjorde för längesen. Ska ätas imorgon, smeten var god iaf 😉

Svara
MaryMary 19 oktober, 2009 - 18:57

Hejsan,

har provat en liknande fast med After Eight. Den Du gjort skall definitivt testas! : )

Hälsningar Katarina

Svara
vickan 19 oktober, 2009 - 17:23

ho ho inlägget, var är du??

Svara
Pernilla G 19 oktober, 2009 - 12:23

Mmmm…ser gott ut, måste provas sedan! Du lägge upp så snyggt så det ser ännu godare ut!

Svara
Ida A 18 oktober, 2009 - 10:38

Det ser ju underbart gott ut! Ska prova detta också:)
Stor kram på dig, /Ida A

Svara
Mariah Geijer, Edsbyn 17 oktober, 2009 - 21:55

Jag kan inte låta bli att förundras över hur vackert upplagt all din mat och dylikt är 🙂
Det är en fröjd för ögat!

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.