Mindre smärta i rygg!

14 mars, 2017

Som ni vet så har jag haft problem med min ländrygg ända sedan jag väntade Noel och jag går regelbundet till kiropraktor för att jag har ont i musklerna i sätet, får låsningar etc.
Kroniskt ont, har jag vant mig vid.
Genom träning- speciellt för att stärka magen och genom att stretcha etc så har jag blivit bättre men inte smärtfri.
När jag hade så ont att jag vaknade varje gång jag skulle vända mig i sängen om natten så köpte vi nya sängar.
Jag blev mycket bättre!
Min kiropraktor Katja tipsade även om att byta kuddar och hon rekomemnderade specifikt den HÄR kudden från Värnamo of Sweden i storlek XL (1600 g)
Alltså WOW! Det är den i särklass skönaste och bästa kudden EVER! Den hjälpte min rygg ännu mer och jag sover numera som ett barn om natten! Att vakna och få gosa ner hela ansiktet och överkroppen i den här kudden är magiskt! Jag har även köpt en till Daniel och så har vi en extra i sängen när man behöver komma upp i sittande ställning. Jag är besatt av min kudde!
Googlar man hittar man många kiropraktorer som rekommenderar kudden och smånga som blivit av med migrän, nack- och ryggvärk med den!


Här, här och här är några artiklar!
(jag har ingen ekonomisk kompensation av att rekommendera kudden)


Men något hände i december – jag började inta Kollagen! Jag vet ju att kollagen är bra för ledbesvär och för atros och att det även är magiskt för hud, hår och naglar gör ju inte ont 😉
Först började jag med Collagen Plus (adlink) men numera använder jag Jabushe Collagen (adlink) som jag tycker är enklare att få i mig då det kan blandas i alla vätskor eftersom det inte innehåller sötningsmedel och har bra en svag arom av citron.
Jag gillar att den även innehåller vitamin A, vitamin C, Zink och Biotin!
Genacol (adlink) är också grymt bra!


För någon vecka sedan insåg jag att jag inte bokat en ny tid hos min kiropraktor på jättelänge och så slog det mig! Jag var så mycket rörligare i ryggen och det högg inte längre varenda gång jag böjde mig för att plocka upp något och stelheten och de ömmande musklerna var ett minne blott! OTROLIGT!
Jag är övertygad om att det beror på Kollagenet och tänkte, jag måste tipsa er! Googla Kollagen (gelatin) och ryggvärk (eller annan värkproblematik) så hittar ni många som vittnar hur bra de blivit!
Jag kommer då inte sluta inta kollagen och definitivt inte byta bort min älskade kudde 😉
Happy Me!
❤️

59 kommentarer
0

Du kanske också gillar

59 kommentarer

Bodystore 20% - Passa på! - 56kilo - Wellness, LCHF och Livsstil 23 november, 2017 - 12:58

[…] Collacen är magiskt bra! Collagen är inte bara bra för hud och hår utan för leder och jag blev märkbart bättre med värk i min rygg efter jag började med collagen! Jag använder själv […]

Svara
1 2 3 4

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.