Min 40-årsdag ♥

25 juni, 2013

TACK alla söta för gratulationer!!
Pust! Nu är det ju en helt vanlig dag och jag är 40+1 dag. Ojoj!
Gårdagen var så mysig! Lugn och skön och det var så mysigt att dels få umgås med de tre små med farmor över en lunch och sedan få umgås med de två äldsta i lugn och ro! Ibland får man dela upp familjen så att alla får den tid de behöver!
Morgonen började som sagt med skönsång och barnens paket överöste mig. Jag har inte hunnit fota smyckena än så jag gör ett nytt inlägg senare så ni får se! Det kom lite paket från läsare också med armband och örhängen, tack snälla Malin Henriksson och Jeanette Sneitz!
Ett blomsterbud med vackra rosa liljor kom också från familjen Riis, tack! jag ÄLSKAR liljor!!!

IMG_5126

IMG_5128

Väldoftande doftljus sprider väldoft i hela vardagsrummet.
IMG_5130

Mina vackra doftpioner
 
I Malmö åt vi på Texas Longhorn. jag valde en caesarsallad utan krutonger (och bröd) sååååååå god!!!
2013-06-24 13.00.58

 
På kvällen hade vi bokat bord på Barfota som ligger precis nere vid stranden (Fria Bad), så himla mysigt och det känns som utlandet!
IMG_5145

IMG_5156

Michelle ♥
IMG_5160

Nicholas ♥
IMG_5168

Det var såååå ljust och jag hade glömt mina solglasögon!! jag som typ alltid går omkring med tre par i väskan!
Champagne i glasen givetvis dagen till ära!

 
Till förrätt valde jag blåmusslor i vitlök och chili – så rackarns gott var det!!!!
IMG_5170

IMG_5179

Hej Danmark!
Till varmrätt valde jag hälleflundra med kapris och skirat smör och nypotatis (räckte med att äta en)
Fantastiskt gott! Hälleflundran smälte i munnen!
IMG_5181

 
Och till dessert blev det en Kaffe Karlsson!
IMG_5203

IMG_5205-Redigera

En viss någon skickade roliga filmklipp på sig själv så vi höll på att trilla av stolarna av skratt!
 
Underbara Helsingborg!
IMG_5208

 
I dag mår jag som jag förtjänar, dvs efter några dagar med lite mer socker och mjölmat än vad jag mår mitt bästa på. Och ändå är det inga mängder jag fått i mig – men så är det, kroppen är inte van längre och den är fininställd så att säga.
Mina ”symtom” är att jag blir oerhört trött och seg och jag blir liksom förkyld och tjock i halsen. Så att fortsätta med bra kost är liksom inget svårt – vem vill inte vara pigg, glad och frisk?! Att då och då äta utanför kosten fungerar för mig men inte i mängder och inte ofta.
Hoppas ni alla har haft en härlig långledighet nu!! En del har kanske semester nu!???
Hörrni!!! Har ni bra New York tips?? Jag tar tacksamt emot alla tips på shopping, restauranger, sevärdheter etc! Wooooooooop! Jag ska till New York om 21/2 vecka! =) =)

Älskar era komentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.