Mätt, ja tack!

5 augusti, 2009

I går bakade jag mitt filmjölksbröd och bestämde mig för att äta två skivor till frukost idag istället för turkyoghurt (alt kesella)/nötter/bär.
Bredde Philadelphiaost Original på, men besvikelsen var stor när jag blev hungrig igen bara 21/2 timme senare! Jag håller mig ända fram till lunch med mina mer kolhydratsnåla frukostar! Så näääääää, jag fortsätter med mina vanliga frukostar. Man är ju så bortskämd nu att man i princip aldrig är hungrig.

I går hade vi en killkompis på besök som också gått ner med GI/Low carb så jag stekte stora nötfärsbiffar och serverade ugnsrostade grönsaker och gorgonzolasås till – en klassiker som alltid är populärt!

Jag har ju vågstopp nu (ja ärligt!!) men längtar till september då jag ska börja köra stenhårt igen – utan fest på helgen! Då tar jag sista kilona! Nu är ingen idé att satsa på viktminkning. Står still i vikt gör jag, det känns ju på kläderna och jag är nöjd med det.

Roligt att så många bekände att de också var lite semesteralkisar! ;)) Tur vi har en kort sommar i Sverige *S*

34 kommentarer
0

Du kanske också gillar

34 kommentarer

Ingela 7 augusti, 2009 - 09:14

Jag har alltid tidigare ätit grötfrukost, alternativt knäckebröd med keso eller ägg, men jag står mig faktiskt längre på 10% kesella och bär. Däremot har jag inte gjort din nötblandning ännu men skall prova den – nötter är ju annars lite dyret i points men om man står sig länge på det spelar det ju ingen roll, man tar ju igen det på att det sröjer tills man äter igen…

Svara
Hanna 6 augusti, 2009 - 18:44

Hello! Tänk, man får ju abstinens när man inte kan komma åt dator på ett par dagar!

Är ju som sagt utanför Åhus (furuboda) med jobbet och maten går fint! Gör bra val och hittils har jag inte trillat dit. Väljer de bästa alternativen vid varje måltid. Tur att det är buffé!

Svara
vickan 6 augusti, 2009 - 13:33

liten fråga: ungsgrönsaker, kan man inte köra morötter o palsternacka i? eller är det för mkt kolisar?

Svara
Åse 6 augusti, 2009 - 23:10

ja lite morötter kan du allt ha, men inte för mkt. palsternacka vet jag inte – kolla i kolhydrattabellen här till vä.

Svara
katharina 6 augusti, 2009 - 13:16

hej hej! ja kroppen är märkligt funtad…eller är det kanske knoppen?=)
lämnade oxå bort allt bröd ris o pasta i sommar men det blev en massa kalas o grillfester så det gick inte så bra…grr=)
med den följd att vikten gick upp så klart men här i finland börjar skolorna nästa vecka o allt går till normala gängor=) så nu känns det som att nu äntligen får jag tänka på mig själv igen…du är duktig som har stått still iallafall!!

Svara
jessica 6 augusti, 2009 - 12:19

Så kul att du hittat ett sätt som funkar för dig! Du kommer säkert att minska även om du inte räkna med det i alla fall:)) för det brukar du..hihi. Go girl! Du är bäst!
Jag hörde ett nytt namn för baginbox(lägger detta privat så inte någon känner det stötande)
”Kicki Danielsson Festis”
Ja o jag ska vara glad att mitt rosévin är slut för denna sommaren! fniss..
KRAAM

Svara
1 2 3

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.