Mat och Hälsa och min bok!

24 augusti, 2012

I går fick jag hem nya Mat & Hälsa, och som vanligt är jag med som matkreatör – denna gången är det en LCHF tjejmiddag på gång! Prenumeranterna har redan fått tidningen, i butik är den ute 28 augusti.

 
 

Torsdagen är oftast den dagen på veckan jag älskar bäst! Det är liksom sista dagen på veckan INNAN helgen, för jag tycker helgen börjar på fredag!! Så torsdagen är oftast den dagen jag vill mysa lite extra på! Och jag och maken tyckte vi hade en del att fira, bl.a att jag nu kan släppa att min bok släpps i januari 2013:
Det är en kokbok men med viktminskning i fokus, veckomenyer etc kommer finnas med. Det är en bok hur man äter sig ner i vikt och hur man kan njuta av livet och fest samtidigt som man äter LCHF. Lite 56kilo i bokform 🙂 Vi ska fota recepten för boken om 1 månad så det är massa jobb nu att få allt klart, det är också därför det inte haglar in recept här nu – måste ju spara en del till boken! Men det förstår ni säkert! <3
Såååå, i går efter att barnen lagt sig, hade vi lite räkfrossa med bubbel till ”Once upon a time” tittar ni på den? Jag älskar sago/fantasy serier/filmer!

 
 
 
 

Goda ostar, hemmagjord aioli, ekologiskt surdegsknäcke, skagenröra, avokado, citron, gurka, tomat och givetvis lite gott bubbel!

Till efterrätt blev det en goooooood chokladpannacotta, eller åtminstone en sked av den, orkade inte efter alla räkor. (Recept kommer senare i dag! Ni måste prova!)
Skön fredag på er!!
Jag har sällskap här hemma av Alice som hade lite ont i magen i morse och nu ligger och spelar på min Ipad <3

32 kommentarer
0

Du kanske också gillar

32 kommentarer

Maria 28 augusti, 2012 - 09:11

Längtar tills din bok kommer!

Svara
Ann Karin 26 augusti, 2012 - 01:06

Boken din blir til salgs i Norge og? Uansett, lykke til med boklansering :))

Svara
1 2 3

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.