Mandelbröd LC / LCHF

21 april, 2012

God middag gänget!! Sovit gott? Här hemma fick vi sovmorgon till 8 och nu är barnen på väg ner till Malmö för att sova hos sin farmor och jag ska bara städa och förbereda trerätters middagen till ikväll! Weeeeeee! Ska bli så kul!!!  Det kommer bli en bra LCHF grund med lite mer kolhydrater än jag vanligen äter men det är bra råvaror och 95% LCHF.
I morgon får ni se vad vi bjöd på och vad temat var! =)) Känns som en dag jag verkligen behöver, tanka energi med goda väner! Har varit såååå mycket i veckan. Jobb, måleriet, möten och att få ihop livspusslet.

Nu blir det brunch och jag provade ett recept av bästa Klara! Jättegott!! Prova!!

Mandelbröd
1 1/2 dl mald mandel
 eller mandelmjöl
1/2 dl pofiber

2 msk linfrön
2 dl riven lagrad ost

4 ägg
2 tsk fiberhusk
knappt 1/2 tsk salt
1 tsk bakpulver
Sätt ugnen på 200°. Vispa äggen pösiga och blanda under tiden de torra ingredienserna. Blanda sedan ner osten och äggen och låt stå en stund. Häll i liten smord form eller på en bakplåt. Grädda i ca 20 minuter.

Du kanske också gillar

4 kommentarer

Thessan 14 maj, 2012 - 22:33

Är pofiber lika dant som bakprotein på lchfbutiken? =)

Svara
Stina 29 april, 2012 - 13:41

Hur stor form är lämplig? (cm x cm)

Svara
Junitjej 21 april, 2012 - 17:41

Brödet ser gott ut!

Svara
jenny 21 april, 2012 - 13:24

Ja det såg gott ut! Du som är snabb på huvudräkning kanske redan har räknat ut kolhydratsantalet?! *fjäsk fjäsk* 😉
kram kram

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.