Jisses! Detta förkylningsvirus!
Jag blir visst inte av med det :( Har inte tid, lust och ork till detta. Antagligen därför jag inte blir av med det heller :/
Men har bokat av / ändrat om i kalendern så jag får mer tid för vila.
I mrg måste jag till Sthlm i jobb i allafall.

Mamma kom över med lite äppelchips tidigare och jag bjöd på frukost (kesobrödet)

Dessa chips är så goda och barnen älskar dem!

Äppelchips

4-5 äpplen
kanel

Sätt ugnen på 75 gr.
Skiva äpplena tunt, skalet och kärnorna kan vara kvar!
Lägg på plåt och pudra med kanel. Sätt en trägaffel i ugnsluckan så den hålls lite öppen. Torka äpplena i 3-4 tmmar.
Förvara i burk.

012A0019

012A0034

  1. Krya på dig. Äppelchips låter ju hur gott som helst. Jag tar och gör det nu på studs för jag plockade in lite äpplen igår. Ha det gott. Kram

  2. Hej Åse! En förkylning är ju aldrig kul! Hela humöret droppar tycker jag. Vad tror du om en dunderkur zink och d-vitamin i tre dar?
    Annars sägs det att kramar hjälper 🙂
    Skickar en här ♡♥
    Kraaaam!

  3. Hej Åse,

    Var och varannan man pratar med har någon form av förkylning nu. Det bryter inte heller ut ordentligt, så att man känner att det inom tid kommer att gå över. Istället är det bara där och är himla utdraget.

    Äpplechipsen ska jag också prova… kanske kan skicka med det med barnen till deras fruktstunder på skolan med? Hm, ska testa och se om det går hem först.

    Krya på dig!

    Hälsningar, Helena

  4. Hej!

    Testade precis detta och det blev ju hur grymt som helst. Fick en påse äpplen av tjejens morsa och vi visste inte riktigt vad vi skulle göra med dem.

    Nu vet vi.

    Frågan är hur länge man kan förvara dessa? Tänker att man kunde göra ett rejält gäng när man lix är igång. Är nog annars en uppskattad gå-bort-present också!

    Tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..