Mål 2010

28 december, 2009

God morgon! Låg och funderade lite här medans jag ”morgnade” mig på vilka mål för kost, mat och vikt jag har för 2010.
Mitt mål är först och främst att jag ska börja träna! Jag köper gymkort nu i januari och kommer först och främst satsa på kondition och maskiner. Andra målet är att sakta men säkert ta mina sista trivselkilon så jag landar på 54 kg och sedan stabilisera vikten. De är seeeeega men det GÅR!
Jag kommer köra på med ProPointsen, gå till VV varenda vecka men har bestämt mig för att detta får ta sin lilla tid och jag vill slippa känna stressen runt det därför kommer jag behålla mina veckoresultat för mig själv.

Julen 2009 har faktiskt varit jättebra ur kostsynpunkt! Min enda dag då jag åt både för mycket mat och för mycket sött var julafton, resterande dagar har varit jättebra! Så ikväll ska jag dra på mig lite festkläder  för att svågern fyller 50 och har stort kalas, och känner mig inte som en michelingubbe – det är en skön känsla!

Sedan vill jag även komma in lite på detta med registreringen som jag tagit bort. Av en del kommentarer så förstår jag att en del av er inte alls förstår varför jag emellanåt ändrar om här inne och skyddar mina bilder etc.
56 kilo började som en viktjournal, mkt privat, men som dragit till sig besökare genom åren som gått – och det är jag jätteglad för! MEN det innebär att jag  i dagsläget har ca 800 unika besökare, jag stöter på människor på stan som är läsare, dagisfröknar, bekanta, vänner visar sig vara läsare utan att jag vet om det och sådant ger mig lite kalla fötter i bland, det är nervkittlande roligt om ni förstår att så många läser om mina viktproblem. funderingar etc, står och ”tittar in i mitt vardagsrum” utan att jag ser vilka som läser, DET är anledningen till att jag ibland vill veta VILKA som läser.
Att en del ser det som ett problem att jag ibland kräver registrering, känner jag att jag inte kan bry mig så mycket om – detta är min peronliga sajt och jag är jätteglad över alla läsare, men jag har rätt att göra vad jag vill här på min sajt och det kanske innebär att jag förlorar en del läsare men för mig är 56 kilo fortfarande mitt andhål som jag först och främst endast har till för egen del, att det inspirerar många är givetvis helt underbart!
Men nu har jag som sagt bestämt mig för att sluta skydda inläggen bakom registrering och så blir inläggen istället lite mindre personliga.

GOTT NYTT ÅR på er!

113 kommentarer
0

Du kanske också gillar

113 kommentarer

Millan 5 januari, 2010 - 23:46

Håller med många som skrivit före mig att detta är din blogg o du bestämmer vem som får läsa o om vad. Kan bara säga att jag (fortfarande) är tacksam över alla dina recept o som nu igen är pp beräknade(ännu mer tacksam). Detta är alltså till ovärderlig hjälp för mig som inte är lika disciplinerad :/
Så jag hoppas innerligt att jag får fortsätta inspireras o ta del av dina recept, tips o funderingar.

Svara
Maria 4 januari, 2010 - 18:09

Har helt missat att folk gnällt här. Jag har ju inte varit in här just nåt eftersom min egen matlagningslust legat lågt. Men nu när nya köket börjar bli klart så känns det som att det kan bli roligt att laga mat. Inte som nu när man befinner sig isolerad en lång korridor bort och trångt. Så nu har jag tänkt ge mig på en del av dina recept och se om jag åtminstone kan dra ner på kolhydraterna även om jag inte ger upp dem helt. Har du registrering så registrerar jag mig väl då. Inte mer med det. 🙂 Kram gumman!

Svara
Maria 4 januari, 2010 - 21:13

Ja då kan man nog bortse från det. Vissa klagar ju oavsett vad man gör.

Svara
Åse 4 januari, 2010 - 21:15

Ja det är sorgligt verkligen!!

Svara
Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Live, Love & Laugh 4 januari, 2010 - 12:28

Hittade hit via en annan blogg!:) Ny läsare!:) Verkar som en blogg i min smak och jag som varit på jakt efter nya inspirationskällor till matlagning!

Svara
Åse 4 januari, 2010 - 15:46

Välkommen hit! =)

Svara
Annie 4 januari, 2010 - 10:52

Oj, nu är det länge sedan jag var in och läste hos dig! Julen kom ivägen och jag har nog inte varit lika konsekvent och rätt-tänkande som du, är jag rädd! Mitt nya liv börjar den här veckan, jag förbereder mig som bäst för VV-besöket på torsdag…
Angående dina funderingar kring din blogg, så är det självklart att DU bestämmer hur du vill ha det här! Det är ju DIN blogg och DITT liv som du skriver om! För egen del kan jag bara säga att jag är tacksam för din blogg, den är en stor inspirationskälla för mig!
Kram!

Svara
Emmy 3 januari, 2010 - 17:44

Vill bara tacka för all inspiration din blogg ger. Är verkligen jätteroligt att följa dig och jag tycker du är supermodig som delar med dig av allt.

Tack vara din blogg har jag skrivit in mig på viktväktarna igen och det verkar ju hur bra som helst..knaprar bananer som aldrig förr 😉

Ville egentligen bara önska ett trevligt 2010 och tacka för all trevlig läsning du gett mig under 2009 =D

Kram Emmy

Svara
Åse 4 januari, 2010 - 15:47

Roligt!! lycka till nu!! Kommer säkert gå kalasens 😉 KRAM

Svara
Yvonne 2 januari, 2010 - 23:09

Alltid lika snygg Åse!

Svara
Ullis 2 januari, 2010 - 22:35

Hej o gott nytt här också!!! Har också gått in i 2010 med nya tag o rejäl minskning av kolisar, har slarvat lite under jul. Har dessutom åkt på dunderförkylning(tål inte att vara ledig) och inte orkat träna som jag velat. Ser fram emot 2010 med dig och ditt unika sätt att inspirera, registrering eller ej, valet är ditt. Kram!!!!!!!!!!

Svara
Viktvaktaren 2 januari, 2010 - 21:15

GOTT NYTT ÅR!!!

Gör alltid det som känns bäst för dig. Det är viktigt!!!!
Kram

Svara
Git 2 januari, 2010 - 16:24

Hej!
Läser din blogg gansks så ofta och tycker att du är en verkligt stor inspirationskälla till att gå ner i vikt. Jag började på vv i höstas och har gått ner 5 kg 🙂 Fick en lite ”kick” av att se hur det har gått för dig. Ska gå ner ytterliggare ca 30 kg, så jag har en bit kvar. Har testat en del av dina recept och hoppas så klart att kunna göra så i fortsättningen också, men det är ju helt klart så att du själv bestämmer vad du vill visa och inte! Du är ju väldigt personlig och det är ju kul att läsa om din viktnedgång, men jag kan förstå att det känns lite jobbigt att veta att vi är många du inte känner som läser!!
God fortsättning på det ny året!

Svara
1 6 7 8

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.