Maaaaaat!

25 augusti, 2010

Nej.. nu har jag omprioriterat! Jag har fått den skjutsen jag behövde i viktminskningen så nu slutar jag med CK och går helt över på enbart lågkolhydratkost! (LCHF)
Det känns som att jag med det kommer ligga på -1 kg i veckan för det har jag gjort förr, så länge jag brukar allvar och inte adderar ett glas rött till maten.
Dessutom känns det bäst att redan nu äta samma mat som jag kommer äta i Turkiet.
Sååååå alla ni receptsugna – Nu kör vi igång! Viktväktar ni så går det oftast att äta samma mat för kolhydratavsaknaden gör att PP värdet sjunker – alternativt lägger man till kolhydrater och drar ner fettet!

26 kommentarer
0

Du kanske också gillar

26 kommentarer

Maud 27 augusti, 2010 - 08:11

Känner att vi äter ungefär på samma sätt, LCHF fast lite mer åt GI, försöker undivka kolhydrater, men äter ändå inte så mycket fett som det är i LCHF. Detta sätt passar mig perfekt och är så lätt att kombinera med övriga familjen som då kanske vill äta ”vanlig” mat med kolhydrater.
Vi får kalla det LCGI *s*

Tack för att du är tillbaka här på bloggen efter semestern..

Svara
Åse 27 augusti, 2010 - 08:36

Haha, vilket BRA Namn!!!!
Ja jag tycker samma sak, det är mkt lättare att implentera i familjekosten!
Tror att du också kommer gilla Ulrika Davidssons nya bok: LCHF – På mitt sätt. Hennes recept är på samma vis.

Svara
Anna-Lena 26 augusti, 2010 - 09:20

Hej vännen, nu när jag börja må bättre så skall mina sista kilo bort med, tänkte att jag skulle vara klar till vi åker till Turkiet i början på okt. Jag kör på med VV, det funkar bäst för mig ; )

Vad i Turkiet skall ni nånstans?

Kram AL

Svara
Åse 26 augusti, 2010 - 17:20

Vi ska till Alanya! =) Ni då?

Svara
Anna-Lena 27 augusti, 2010 - 08:36

Vi skall till Side. Måste erkänna att jag alltid varit lite skeptisk till Turkiet, får väl se om jag har fel eller inte ; )

Ha en skön helg!

Fredagsnatten skall jag och maken spendera i bilen, hämta hem storkille som varit på Cypern med flickvännen, planet landar 03.50 i natt. Ingen rolig tid att behöva köra till Göteborg, men vad gör man inte för sina barn ; )

Kram AL

Svara
Anna-Karin 26 augusti, 2010 - 08:58

YES!! Äntligen! Vad glad jag blir, nu hoppas jag på en förbättring hos mig med när dina recept kommer upp igen hihi känn ingen press…. Jag har sagt det förr: Det är så roligt att följa din blogg och så oootroligt inspirerande. Tack Åse för att jag får följa dig.

Svara
Åse 26 augusti, 2010 - 17:21

Vännen! tack för astt du VILL följa mig!

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.