Lyxfrulle! Kokospannkaka

19 augusti, 2011

I dag är det freeeeeedag! Och då passar ju en lyxfrulle in, kokospannkaka med rysk yoghurt och Euroshoppers nya Berry Mix. Gooooott!!!
Man saknar ju knappast riktiga pannkakor med pannkakor gjorda på kokosmjöl! Men det ska vara kokosmjöl, inte malda kokosflingor tycker jag! Jag tycker inte det blir samma med malda flingor. Däremot med hela kokosflingor i kan man ju göra! Fast de får en tydlig kokossmak. Mitt recept på kokospannkakor finns här! Det är ett toppenrecept! Ursprungsreceptet är från Anna halléns Husmanskost men i det är det kokosflingor och lite andra mått på Fiberhusk (psylliumfröskal).

20110819-093358.jpg

Vad ska ni äta i dag?? Jag är sugen på något jag inte gjort förut!
I morgon blir det familjemiddag hos mamma och vi ska givetvis äta kåldolmar! Det är ju Falkmans ”nationalrätt” 😉 Jag ska festa till det på 1-2 potatisar också, för det måååååååste man ha till mammas fantastiskt goda kåldolmar! Och mammas mans egengjorda lingonsylt. Jag är sjukt galen i stekt vitkål överhuvudtaget 😉 Stekt vitkål, kåldolmar, kålpudding mmmmmm…. Brunsåsen är ju självklar!!!

Nä nu ska jag begrava mig i böckerna igen! Det är såååå kul när saker faller mer och mer på plats när man pluggar! Jag älskar Näringslära o Näringsfysiologi!!

KRAM på er alla fina läsare!!!!

19 kommentarer
0

Du kanske också gillar

19 kommentarer

Annah 19 januari, 2012 - 17:16

Du kanske har koll. Vad heter de svarta platta fröna som du har på bild där. De gillar både jag och Lykke-Lie så jag tänkte se om jag kunde få tag på några sådana till min egna nötmix.

Svara
Åse 19 januari, 2012 - 17:29

De gröna? De är pumpafrön!

Svara
Annah 19 januari, 2012 - 18:43

jaha, är de gröna… färgblind också

Svara
junitjej 21 augusti, 2011 - 16:51

Så gott det ser ut!

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.