Lust

Vi hade en hel del sås kvar sedan i förrgår (basilika/tomatsåsen) så den hade vi till bakad potatis och nötfärsbiffar gjorda på nötfärs, italiensk fond med basilika, lök, och lite riven stark ost i. Åhhh så gott även det!! En klick med vitlökssmör i bakpotatisen och vi njöt ordentligt :)

Så mkt roligare att pointsa när matlagningslusten infunnit sig!

 1. Jag väntar fortfarande på att min matlagningslust ska återkomma efter sommaren! Jag blir så fasligt lat när det är varmt ute och sommar. Receptet lät mums, det ska jag nog testa! *kram*

 2. Jag är full av beundran att du hittar på så mycket bra recept. Jag inspireras grymt av alla goda recept. Dessvärre går jag inte ner i vikt för det. ..Men jag blir väl friskare, gladare och såvidare iallafall. Heja alla bantare!
  Kram!

 3. Åh jag har verkligen letat efter sån italiensk fond, var har du hittat den?! Har fyra hemma nu men inte den då såklart… hm! 🙁

 4. Du gör så otroligt härlig och god mat,blir verkligen inspirerad! Har provat på rödvinspytten och den var suverän,nu har jag kycklinggratängen med bl.a chilisås,i ugnen,luktar såå himla gott,den ska jag ha till middag imorgon. Är inne och kollar ofta om du lagt upp nya recept,får se vad jag ska prova härnäst. Du är superduktig!
  Kram Cathrin

 5. Vad roligt att du tycker om både sajten och maten 🙂 Det gör mig glad! KRAM

  [quote comment=”14501″]Du gör så otroligt härlig och god mat,blir verkligen inspirerad! Har provat på rödvinspytten och den var suverän,nu har jag kycklinggratängen med bl.a chilisås,i ugnen,luktar såå himla gott,den ska jag ha till middag imorgon. Är inne och kollar ofta om du lagt upp nya recept,får se vad jag ska prova härnäst. Du är superduktig!
  Kram Cathrin[/quote]

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..