Lunch på mallorca

21 juni, 2009


Uppladdat via mobilen

Helt ärligt, vem behöver kolhydrater när man kan äta så mycket annat gott? Nu har vi öppnat andra flaskan vitt chardonnay 🙂 livet är allt bra härligt emellanåt 😉

30 kommentarer
0

Du kanske också gillar

30 kommentarer

Veronica 23 juni, 2009 - 19:11

Va fint upplagt o det såg gott ut!Hoppas att ni har det toppenbra på Mallis!kramiz!

Svara
Gunnela01 23 juni, 2009 - 11:44

Din sida är som godis för ögonen, love it! Hoppas ni har en riktigt härlig semester!

Svara
Sanne 23 juni, 2009 - 11:24

Härligt !!!Visst e det underbart att kunna äta gott och bli mätt ett bra tag och ändå gå ner i vikt 🙂

Svara
Mariah Geijer, EDSBYN 23 juni, 2009 - 11:08

Om min dator inte spelar mig ett spratt så är det idag man får säga GRATTIS till dig.
Men som sagt, det kan vara min dator som ger mig fel uppgifter oxå 🙂
Isåfall säger jag grattis i efterskott!

Svara
Viktoria 23 juni, 2009 - 08:05

Hej! Perfekt att fortsätta på inslagen bana och njuta med gott samvete på semestern. Jag fortsatte att räkna mina points under midsommar och kunde på vägningen konstatera ytterligare 1,2 kg ner och 2 cm mindre runt midjan. En oslagbar känsla! Vad härligt ni verkar ha det! Hoppas ni njuter för fullt! Kram!

Svara
Sandra 22 juni, 2009 - 19:33

Vad härligt att ni har det härligt!

Maten ser verkligen god ut. Nu blir det omelett till frukost för mig här hemma också. Din bild gjorde mig så himla sugen! 🙂

Må gott i solen!

Svara
mitha 22 juni, 2009 - 15:04

Hej

Hittade hit för ett tag sen och har följt dig till och från,. Du är en stor inspirationskälla och jag ska nu börja följa dig mer aktivt då jag måste försöka sätta in gång nån slags viktminskning hos mig. Jag gick ner förra året men har lyckats gå upp 10 kg på väldigt kort stund då jag är totalt sockerberoende. Tror att LCHF skulle passa mig bra också!

Önskar dig lycka till med dina sista kilon också! Du kommer fixa det galant

kramar mitha

Svara
Caroline 22 juni, 2009 - 13:29

Åh det där såg ju gott ut! 🙂

Svara
1 2 3

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.