Low Carb planka

18 mars, 2010

I går åt vi plankstek igen, lillördag och allt men denna gången en lågkolhydratvariant som blev MINST lika god!

I stället för potatisduchesse så gjorde jag blomkålsduchesse! Supergott!
Till mosen hade jag ett blomkålshuvud, liiite varm grädde, halv dl philadelphiaost, lite smör och lite riven västerbottensost och hackad persilja, vitpeppar och salt!
Utöver det var det rostas, baconlindad sparris, vitlökssmör i champinjon och en halva tomat med flingsalt och riven västerbottensost! OCH Lohmanders bea så klart!

Annan variant med chili bearnaise, oxfilé och parmalindad sparris

41 kommentarer
0

Du kanske också gillar

41 kommentarer

Lisa 20 mars, 2010 - 15:49

Halloj! Nya layouten är mycke fin!
Oj, nu måste jag nog investera i plankor – det är ju såå gott!
Nu ska vi ut och grilla lite korv, ha det tokbra, Kraam!/Lisa

Svara
Chrissan 20 mars, 2010 - 12:10

Så snygg sidan din blev nu med den nya layouten. 🙂 den ær ju alltid snygg men detta var wowfaktor. Har inte kommenterat på ett tag, haft problem med min pc, så mycket har krånglat. Så jag har en del att læsa mig ikapp hær ser jag. Ursækta stavningen, sitter vid ett norskt tangentbord. Detta receeptet med plankan, det måste jag bara testa. MUMS… Trevlig helg på dig.

Svara
mimmi 20 mars, 2010 - 10:13

Underbart. Jag har också gjort planka med blomkålsmos istället och det smakar fantastiskt bra.

Svara
Jajja 19 mars, 2010 - 15:33

Fin sida du gjort, du är väldans duktig på att få allt snyggt=)

Jajja.

Svara
annamaria 19 mars, 2010 - 14:26

Åh vad gott det ser ut, jag måste prova detta snart! Och vad fint du gjort här på sidan!

Svara
Erica 19 mars, 2010 - 13:26

Fin blogg du har!! Gillar den nya designen!
Men har du slutat skriva recept?? saknar nya goda recept att prova!

kram E

Svara
Åse 19 mars, 2010 - 13:34

Tack! Nej jag har inte slutat skriva recept, recept kommer när jag har ngt att lägga upp.

Svara
Ingela 19 mars, 2010 - 10:38

Jag har haft en internetpaus ett slag och helt missat den fina nya layout:en – kanonsnygg! Och stort grattis till 5-årig bröllopsdag! 🙂

Och spännande att höra hur du åter nu – LC men inte HF om jag tolkar det rätt? Blomkålsduchessen måste jag definitivt prova, en av mina favvogrönsaker. God hurmnaän gör, liksom 🙂

Själv försöker jag såsom semivegetarian hitta en variant som passar bra för min del. Den senaste veckan har jag dragit ner på snabba kolhydrater (socker, pasta etc) men bibehållit bönor,t ex, och det känns hitintills bra ochsom någonting som skullekunna fungera i min vardag. Men vi får se vad vågen visar så småningom….

Svara
Camilla 19 mars, 2010 - 09:58

Detta ser helt underbart gott ut som jag sa på FB! =) Fin layout på sidan förresten! Me like!
Kramizar

Svara
1 2 3 4

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.