Lövbiffsknyten med jalapeno, ruccola & färskost

av Åse

Snabba och enkla recept behövs så här i jobb- och skolstartstider! Believe me, i know!

Detta är ett gammalt favoritrecept som jag vill lyfta fram! Sååå snabbt lagat och så gott!
Vi åt det i fredags till min goda choronsås

PS! Tamaral är ett gott rött vin!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Lövbiffsknyten med jalapeno, ruccola & färskost


  • Författare: Åse
  • Portioner: 2

Ingredienser

4 stora skivor lövbiff
4 nypor ruccola (ca 34 dl)
4 msk färskost
8 jalapenos
salt,peppar
smör att steka i


Instruktioner

Lägg lövbiffen på skärbräda, salta och peppra på båda sidor.
Lägg ruccola på varje lövbiff, på övre halvan, låt ca 3 cm längst upp vara fri. Lägg på färskost ovanpå och jalapenos. Vik över lövbiffs fliken över fyllningen och vik upp halvan utan fyllning så det blir ett knyte (lite som en rulle men inte så hårt. Stek snabbt i smör i het panna, vänd några ggr.
Servera med god sås och valfritt tillbehör.

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

6 kommentarer

Marie Johansson 22 augusti, 2018 - 08:33

Hej Åse,
Undrar bara om du har naturell färskost i eller med smak?
//Marie

Svara
Åse 22 augusti, 2018 - 08:34

Naturell!!:)

Svara
ÅsaS 21 augusti, 2018 - 21:09

Måste testa – när inte ungarna ska äta (eller så får de annan fyllning).
Nu när hösten står för dörren kommer suget efter matigare, hetare rätter. Och så alla grönsaker och rotfrukter. Köpte hem både blomkål och broccoli idag, så det blir nog soppa här inom det närmaste.
Kram 💕

Svara
smulan 21 augusti, 2018 - 17:38

Låter spännande! Väntar på att din bok ska komma! Beställd! När kommer den?

Svara
Åse 21 augusti, 2018 - 17:39

Skickas den 28:e! 🙂

Svara
Maria thunell 21 augusti, 2018 - 15:44

Gjorde en laddning i helgen. Sååå gott

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betyggsätt Receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.