Löjromspizza och krustader med parmesancréme

17 februari, 2017

Hej vänner!
Suck, jag har inte kommit in i bloggen på halva dagen – men nu äntligen!
Jag kommer precis från min frisör malin på Ivan Selemba här i stan – 20 cm är bortklippt =) Så nöjd!!
Har velat ha en lob (long bob) länge men inte riktigt vågat!
Ångrar mig icke!


Hade ni en fin Alla Hjärtans Dag i går?

Det hade vi! Vi firade lugnt och sansat men åt lite extra gott!


Maken kom med mina favoritblommor ❤️


Vi drack lite rosébubbel och så hade jag gjort lite gott plock. MUMS!
Löjromspizzan gjorde jag på min ostbrödspizzabotten – blev så bra!



Löjromspizza:
När bottnen var gräddad så lät jag den svalna.
Bredde creme fraiche på bottnen och riven lagrad ost. Gratinera tills osten fått färg. Ta ut och låt svalna.
Vispade creme fraiche som jag sedan spritsade på och klickade på löjrom! Simple s that!
Krustaderna fyllde jag med parmesankräm och toppade med räkor. Också enkelt men SÅ gott!
Parmesankräm:

2 dl riven parmesan
1/2 dl majonnäs
1 dl crame fraiche
salt, peppar




I morgon ska ni få receptet på den maffiga chokladkakan jag gjorde! SLURP!!

12 kommentarer
0

Du kanske också gillar

12 kommentarer

Gourmettjejensblogg 16 februari, 2017 - 16:31

Fantastiskt snyggt hår.
Kram

Svara
Maria 16 februari, 2017 - 10:56

Pizzabotten borde man kunna göra i förväg eller?
Tänkte göra den i eftermiddag och servera i kväll

Svara
Åse 16 februari, 2017 - 10:56

Absolut!

Svara
Martina 15 februari, 2017 - 21:30

Oj, det blev jättefint! Härliga färger också 🙂

Svara
Åse 16 februari, 2017 - 10:00

Tack Martina!

Svara
Anna Lundgren 15 februari, 2017 - 21:30

Jättefin frisyr, det blir ju oftast att man bara sätter upp håret i en tofs annars 😉

Svara
Åse 16 februari, 2017 - 10:00

Haha! ja eller hur!? Tack så mycket 🙂

Svara
Monika 15 februari, 2017 - 20:26

Jättefin frisyr!

Svara
Elisabeth 15 februari, 2017 - 19:45

Hur har du gjort krustaderna ? Är det ostpizzadeg oxå? Tack för fina recept😀

Svara
Åse 15 februari, 2017 - 19:46

De köper jag färdiga! Rahms tror jag märket är 🙂

Svara
Ann 15 februari, 2017 - 19:31

Hej
Vill bara berätta att jag tittar ofta på denna blogg och använder mycket av recepten här.
Fantastiskt bra! Det är alltid något recept som inspirerar.

Svara
Åse 15 februari, 2017 - 19:32

Roligt att höra! Du är så välkommen tillbaka! <3

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.