Litta paus i internettillvaron!

Jag skriver samma här som på Fullt Hus:

Jag tar en liten interet paus nu under några veckor! Känner att jag måste koppla bort lite “måsten” på nätet, det blir så mkt ibland: Svara på mail, besöka sina favoriter, uppdatera etc och just nu känner jag att jag behöver en paus från allt.
Kommer tillbaka snart med ny energi och motivation!

Vi ses snart igen! :)) KRAMAR!!

PS: Det innebär inte att jag kommer sluta sköta VårRaset! Skriv in era resultat som vanligt, men för att underlätta för mig så är det bra om ni alla verkligen anstränger er att skriva in resultatet enligt mallen,  allt för ofta glömmer en del av er minus eller plus framför er inskrivning och 0alla resultat vill jag ha i decimalform (tex 0,0 eller 3,0 osv)
Det innebär inte heller att jag kommer koppla bort mina sunda vanor 🙂

 1. Ibland är det trist. Jag kollar inte mycket på internet på helgen , dvs när jag är ledig, på veckan sitter jag ju vid datorn hela dagarna på jobbet och då gör man det av tristess/vana. Jag får väl kolla på förra årets checklista… den innehåller ju mycket smått o gott till du får tebax sugen… 🙂

 2. Jag förstår precis hur du menar, ibland känner man sig nästan tvingad att uppdatera sin blogg och läsa hos andra fast man inte alltid har tid/ork till det.

  Vila du upp dig och gosa med lilla familjen såå ses vi snart igen!!

  Kraam

 3. Jag förstår dig precis, du har varit fantastisk som har orkat så mycket hittills. Ta den tid du behöver, tror många som jag kommer fortsätta kika in på din sida då och då för att se hur det går. Jättesnällt av dig att fortsätta med Vårraset, det är en sporre för mig i alla fall.

  Nadja

 4. Förstår dig precis !!!

  Bara tar det med ro =) och njut av familjen… vet precis hur det är man kan ofta ta på sig lite mycket och då behöver man en paus …

  Finns här när du kommer tillbaka !!

  Kram på dig Åsa

 5. Förstår dig. Även om jag själv inte har en egen blogg så kan allt kring internet bli väldigt stressat. Det som va kul, roligt och inspirerande från början blir till måsten, krav och stress. Ha en skön paus! 🙂

 6. Och samma sak här som på din andra sida, så klokt tänkt av dig! Jag tror man måste sålla ganska hårt ibland för att sedan komma tillbaka med förnyad energi!
  Jag pausar fortfarande med vågen (dock inte nyttiga livet!!) eftersom snickar´n tar tid på sig att få klart vårt, numera, fina badrum! Men snart så, snart kan vi flytta hem igen!
  Ha det bra, vi hörs!
  Kram igen!/ Sara

 7. Känner igen känslan och förstår dig till fullo. Klart att vi kommer sakna dig. Vi kämpar på och kikar in här emellanåt. VårRaset är en kanonsporre så den kan vi ju inte släppa!

  Kram!

 8. Jag förstår dig; brukar tänka på hur du hinner?! Hoppas du är tillbaka snart:) ha det så länge Kramar mia

 9. förstår dig helt.. kom på nu att jag gjorde en tabbe.. skrev in i v 4 istället för v 5. jag gör en ny på v .5 ok. hoppas det inte ställer till dig för mycket..
  kram

 10. Hej, Jag har bara en fråga. Detta med ätardag är det något som de flesta har och hur blir resultatet för er efter det? Jag kör också med en dag då jag tillåter mig lite extra så jag bara undrade.

  Ha det så bra!
  Vänliga hälsningar
  Helen

 11. Du är verkligen saknad, vännen, kollar flera gånger i veckan om du är tillbaka – men icke :C, hoppas du kommer tillbaka snart.

  Nadja

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..
SVG Grafik
SVG Ikoner