Lillördaaaaa och klänningbonanza!

1 november, 2017
Samarbete med Provrummet.se

Det är inte klokt vad det är mörkt i dag! Så pass mörkt att det var störtomöjligt klockan 15 att fota klänningarna nedan utan blixt! Ni får hålla till godo med det.
Lillörda! Och i mitt tycke en av veckans skönaste dagar! Som en försmak på helgen och veckan känns plötsligt inte så lång. Jag och Daniel är barnfria idag då barnen är nere hos sin farmor i Malmö så vi passar på att gå ut och äta och bara ha det bra! Syrran ocg hennes Martin var inte sena att haka på. Ska bli så mysigt!! Drottninggatan 35 tänkte vi prova, bara hört gott om!
Jag fick hem några klänningar i veckan och jag har nyss mannekängat för Noel som fick agera fotograf. Tror den där pojken går i mina fotspår, han älskar att fotografera! Min morfar och pappa fotograferade mycket när jag var liten och jag var inte gammal när jag tog över pappas kamera.
Några som älskar att stå framför kameran, är de här småttisarna, (Eden och Adele 19 månader) som jag hälsade på igår. Jag hade köpt lite presenter till dem i Spanien, bland annat de här söta klänningarna.
Mosters älsklingar ❤️ Charmigare ungar får man ju leta efter! Despacito gick varm och de dansade för kung och fosterland (ni såg kanske på Insta stories?)

Som sagt, jag fick hem lite kläder i samarbete med Provrummet i veckan och tänkte de var heta prospects till kvällen.
Pure Female är ett nytt favoritmärke för mig. Ett svenskt varumärke med vackra feminina kläder i härliga färger!
Eriks fabriker är också ett svenskt varumärke, från Borås – startades 1906 och jag undrar om min mormor som var sömmerska i textilstaden Borås kände till märket? Hon kanske t.o.m arbetade hos Erik vid något tillfälle?

Jag som är kurvigt formad har inte alltid så enkelt att hitta klänningar. Det ska sitta åt på rätt ställen och inte sitta åt, också på de rätta ställena!
De här två modellerna hade allt jag önskade! 
Den här klänningen kommer från Erika fabriker och heter Joannas jersey dress
Mönstrad trikåklänning, omlottmodell och knytdetalj strax under bysten. 


Den här färgbomben Love Drape Dress gillar jag också supermycket!
Trooooooooor att det blir klänningen från Eriks Fabriker i kväll!
Ha nu en fin lillörda så hörs vi! Kraaaaam!
SparaSparaSparaSpara
SparaSpara

Print Friendly, PDF & Email

Du kanske också gillar

4 kommentarer

Rosa 1 november, 2017 - 20:01

Wow vilket kort på dig Åse. Det första här i bildserien är så kanon på dig. Vilken blick o vilken feeling i bilden 😎💗

Svara
Åse 2 november, 2017 - 11:31

Gulle 😍😘

Svara
Anna B 1 november, 2017 - 18:21

Åh gud vilka snygga klänningar! Passa ju jättebra på dig, härliga örhängen och den gröna färgen var underbar! Tack detsamma!,,

Svara
Helén 1 november, 2017 - 17:10

Wow så snygg!
Fina klänningar! Vill oxå ha🤣
Härlig lillördag önskar jag dig !

Svara

Lämna en kommentar