Trött men oerhört lycklig och faktiskt väldigt stolt över mig själv!

Nytentad igår, med hoppet i magen och på gott humör!

Malin sov över och vi hade en av de mysigaste kvällarna jag haft på länge! Malin har blivit en så nära vän sista 2 åren och vår vänskap är tokig, jordnära, rak och väldigt varm.

Nerja i Spanien var fantastisk! 10 dagars heltidsstudier utan distraktion. 5 månader och sammanlagt 110 timmar senare fick jag full pott på tentan och jag har nu en fantastiskt bra utbildning i ryggen att komplettera mina kostkunskaper! ÄN är jag inte färdiglärd och jag tänker fördjupa mig ännu mer i ACT och Mindfullness för det är en magisk värld som jag bara öppnat på glänt till känns det som!
Annas och Marias utbildningar är unika då de är så holistiska och tar med alla delar, inte bara kost eller beteende / hjärna, som Anna brukar säga: Jag ser ju att jag har en hals så huvud och kropp hänger ihop. =)


Maria (Helander), hennes hjärna och kompetens skulle jag vilja besitta! Älskade finaste Maria! Både vän och mentor.

Vi var en liten grupp, 5 stycken men det har enbart varit positivt! Vi har alla fått så mycket utrymme, vågat dela med oss och fått så mycket stöttning och utbyte,


Min tokiga Anna! Hjärnan med stort H!

Nu ska jag mysa med familjen och fira lite! Daniel har köpt kööööööööpetårta! ‍♀️

KRAM!! Och tack för kommentarer och pepp!

LOADING..