Lever och mår bra! :)

12 januari, 2010

Jag lever! Fast nätt och jämt! Haha 🙂 Vi hade en fantastiskt rolig SPA helg, vi tjejer!!! Så många skratt och god mat och dryck, sköna behandlingar och vi njöt alla! Fast TRÖTTA var vi alla när vi kom hem så vi har fått vila upp oss ;))
Jag är lyckligt lottad med så många fina väninnor! Vänskap är något man ska värdera högt!

På fredag kommer syrran och svågern hit och vi ska äta ankbröst med apelsinkonjaksås och hasselbackskpotatis.
Är sugen på någon efterätt med gran marnier! Har ni tips??
På lördag ska vi äta ute + se på Disney on Ice så alla mina veckopoints lär ryka fredag och lördag! =)

Jag är på gång!! Blev ingen träning i går tyvärr, för som sagt – jag var heeeeelt slut! Men i morgon gör jag min träningsdebut!!! Tar med mig lilla Alice för där finns barnpassning, hur bra som helst!!
Som träningskompis nu i början kommer jag ha med mig Cissi (den blonda tjejen på bilderna) sedemera även stora syster yster! Roligt med sällskap på löparbandet =)

Skön kväll på Er! Här blir det 12 bitars Sushi á la 12 PP =)

IMG_4824

Bada varmt havsbad i iskall kyla var fantastiskt skönt!

IMG_4825

Att solen höll på att gå ner gjorde det hela ännu mer underbart!

IMG_4852

Jag och min storasyster Pia och min favoritdrink! (Cosmopolitan) ♥

IMG_5135

Tjejgänget! Cissi, Syster, Jenny (som vi bla var på Mallis med), jag och Lotta! ♥♥♥♥

IMG_4846

Lite goda drinkar och bara mys!!!

37 kommentarer
0

Du kanske också gillar

37 kommentarer

Caroline 15 januari, 2010 - 17:22

Åh var det Cecilia Reinholdsson? Sicken lyx att ha henne som träningskompis! 🙂 Hon verkar vara supertrevlig och kunnig!! Hon var ju oxå välförtjänt av en sån här härlig avslappnande resa, hon som jobbar så mkt eller har jag fått fel för mig där nu… hmm… =) Härligt iaf att man kan göra sånt tillsammans. Du har så rätt så… vänskap ska man verkligen ta till vara på! Ge järnet nu med träningen, det gör jag hehe. (Så gott det går…;-))

Kramar!

Svara
Maja 14 januari, 2010 - 09:47

Hoppas det gick bra med träningen=) Apelsinkonjaksås…var HITTAR du allt? Mums

Svara
Carina 14 januari, 2010 - 08:10

Hoppas att tränings debuten gick bra.
Jag har tyvärr inga bra tips på efterrätt tyvärr. Surfar runt själv efter lite goda saker inför dotterns sjuårs kalas på söndag. Det skall ju vara helst LCHF då jag numera äter enligt detta. 🙂
Ha en skön torsdag.
KRAM!

Svara
Anci 13 januari, 2010 - 21:45

Så bra! Då fick jag samtidigt info om hur många PP det är i sushi 🙂 Har precis börjat det nya programmet.

Svara
Aika 13 januari, 2010 - 20:43

Åh vad mysigt! Den badkrukan missa vi!

Svara
Ann 13 januari, 2010 - 20:09

Ser härligt ut :=)

Ann

Svara
1 2 3

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.