LCHF / Low carb / GI Foccacia

1 maj, 2013

Här kommer receptet på den goda foccacian jag gjorde i går!
Brödet är mitt populära kesobröd.
1 liten burk KESO (250 gram)
6 ägg
Drygt 1,5 dl kokosmjöl (Aman Prana)
2 msk fiberhusk
8 msk kruskakli *
4 tsk bakpulver


4 msk smält smör
1 krm salt
1 tsk torkad timjan
12 st svarta urkärnade kalamataoliver
1/2 rödlök
4 gula och röda körsbärstomater
fetaost
färsk timjan
Sätt ugnen på 200 grader.

Blanda de torra ingredienserna först, mixa sedan ägg och keso med stavmixer. Blanda ihop allt. Penssla en form (20×25) och fördela degen i den. Platta inte för hårt. Pensla rikligt med olivolja. Halvera rödlöken och skär tunna skivor och fördela ovanpå. Halvera tomaterna och tryck ner tomater, oliver och fetaost i degen. Avsluta med att strö flingsalt ovanpå och fördela lite färsk timjan på. Sätt in i ugnen i ca 25 minuter eller tills den fått fin färg!
IMG_3314

IMG_3331

IMG_3358

Ät och njut!!
Gillar du receptet?? Sprid det gärna genom att trycka gilla! =)

17 kommentarer
1

Du kanske också gillar

17 kommentarer

Linda 23 april, 2015 - 10:14

Hur mycket innehåller detta brödet?
Kolydrater per 100 g?

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.