Detta är en klassiker som alltid fungerar! Som tilltugg till ett gott glas bubbel är dessa så goda!Passar utmärkt i en LCHF livsstil!

200 gram kallrökt lax
1 burk färskost (jag hade cantadou pepparrot)
Lite creme fraiche
Ev ruccola

Rör ihop ost och creme fraiche, smaka av med lite peppar. Bred på skivorna (jag överlappade hälften av skivorna och bredde röran på), strö lite ruccola på och rulla ihop. Skär sedan i rullar med vass kniv.

Du kanske också gillar

6 kommentarer

maja 28 mars, 2012 - 09:08

Gud så gott det lät! Älskar lax, detta måste testas!!! Kram

Svara
louise 26 mars, 2012 - 21:58

Ser verkligen jättegott ut! Hade kanske velat lägga upp en bild på dina hyllor med kokböckerna på från ditt kök. Hade uppskattat det mycket. Jag har sett en skymt av de innan, men skulle vilja få mig en närmare titt bara. Vet inte hur långt bak i arkivet bilden är. Tack på förhand!

Svara
Jessica 26 mars, 2012 - 10:50

Ha….vilken tillfällighet! Kom precis hem från gymmet o hungrig som en varg efter att ha sprungit/gått på löpbandet i en timme o ”snodde” ihop 3 rostbiffsrullar med Cream cheese som jag hade riven pepparrot i. Samtidigt som jag slog på datorn o gick in på din blogg o läste ditt pepparrotsrecept. Nästan samma sak 🙂

Svara
vickan 26 mars, 2012 - 10:43

Jag har ett supergott recept på laxrullar jag alltid serverade som förrätt förr på bjudniingar. Måste leta i lådorna bara, det var innan MATPLATSENS tid nämligen, tänk vad skönt det är att ha recepten sparade och tillgängliga i sin blogg.

Vad är det för bubbel?!

kramis min lilla snövit!

Svara
Åse 26 mars, 2012 - 11:56

Yes gör det!!!
Det var ett gott bubbel!! Louis bouillot!!
Pusssss

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.