Lammfärsburgare med grekisk touch

11 maj, 2011

Som jag tidigare skrev skulle jag prova att använda en ingrediens jag aldrig använt och det var faktiskt lammfärs! Jag älskar lamm men jag har aldrig provat lammfärs! Men detta var definitivt inte enda gången!
Jag serverade biffarna med en vitlöksdressing och oliv o tomatsallad – så fräscht! Det hade varit ännu godare med ett glas rött, men jag håller mig till fredag 😉

4 portioner

ca 500 g lammfärs
100 g fetaost, smulad
1 msk torkad timjan
salt/peppar
1 ägg


1/2 dl grädde
1 vitlök solo, pressad

Vitlöksdressingen:
2 dl grekisk yoghurt
1/2-1 vitlök solo
flingsalt, svartpeppar

Salladen:
Babyspenat
1 liten rödlök


svarta kalamata oliver
flingsalt / svartpeppar
Olivolja
Mörk balsamvinäger

Blanda alla ingredienser, forma biffar och stek i smör.
Blanda ingredienserna till dressingen och låt stå kallt, rör ihop salladen
Servera!

I dag fick jag hem lite roliga köksprodukter, som jag såg hemma hos Lena och som jag var tvungen att själv ha! Vad det är får ni se i morgon!!

Tjingeling!

20 kommentarer
0

Du kanske också gillar

20 kommentarer

Ida's Lippstick 16 maj, 2011 - 18:11

Så gott med lamm, det ser verkligen gott ut!
/ Kam Ida

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.