Kycklingpestoröra

8 november, 2011

Sara bjöd på denna underbart goda kycklingröra i lördags!! Sååå god och passar till så mycket! Jag hade min till en sallad med oliver och lufttorkad skinka. Men i lördags så hade vi den som side till olika italienska skinkor/salamis, ostar etc.
Jag köpte färdigskivad pestokyckling i delidisken men går ju lika bra med kyckling från grunden! Skiva kyckling och stek lätt, ska helst inte få för mycket färg och bara stekt så den inte är rå. Låt svalna och blanda i lite pesto och låt sedan marinera i kylskåp under några timmar. Blanda sedan med creme fraiche med smak av  fetaost och soltorkade tomater, lite extra fetaost och ruccola! Nom nom!!!!

3-4 portioner

2 stora kycklingfiléer
Pesto efter smak
1-2 burkar creme fraiche med smak av fetaost, soltorkade tomater
1 fontana fetaost
1 näve ruccola

 

 

10 kommentarer
0

Du kanske också gillar

10 kommentarer

Jesse 7 maj, 2012 - 20:21

Hej. Läste detta inlägget nu 🙂 Såg så gott ut så jag va tvungen att göra detta till kvällsmat! Mums!!!
Brukar ibland ta fetaost smul, hackade soltorkade tomater o ruccola o stoppa in i kycklingfiléer som jag snittar.. Sen vira lite bacon om 🙂 Grilla sen.Prova de om du inte gjort de ngngång. Tack igen för bra recept.

Svara
Helena Nelson 8 november, 2011 - 14:01

Halloj, ser gott ut det där.
De där fina formarna, var var det du hade köpt dom? Såg några hemskt likartade på en billig outlet här i Borås nu och köpte ett par i olika färger. Fanns även i olika former.

Kram!

Svara
Åse 8 november, 2011 - 14:09 Svara
Rakel 8 november, 2011 - 12:12

Hittade din blogg idag.
Mycket intressant.
Undrar om du kostcoachar på distans ?
Skulle isåfall vilja veta kostnad etc?
Eller om du har någon annan LCHF-kostrådgivare att rekommendera ?
Ska fortsätta följa din blogg och läsa dom tips du ger här.
Jag har så svårt att komma på maträtter att laga
men jag tror nu att din blogg kommer ge mig inspiration.
Tack !

Svara
Åse 8 november, 2011 - 15:31

Ja det kommer jag göra, är i faggorna att starta upp mitt företag (tar lite tid av olika anledningar) så stay tuned för mer info. /åse

Svara
malin 8 november, 2011 - 11:28

Såg en sak…… du är ju formgivare , jkan jag jus skriva att du skulle kunna vara inredingsarkitekt…. ag ville mest säga att du har det jättefint på alla dina bilder. 🙂
Jag tar efter ditt motto rakt av! Hoppas det är ok 🙂 tack för all pepp och inspiration.
Hur går det med träningen?

Svara
Åse 8 november, 2011 - 12:31

Tack!! =)) Klart det är OK! ;))

Svara
malin 8 november, 2011 - 11:06

Detta såg jättegott ut, se om jag kan få mannen till att testa det….. men det tror jag nog. Sonen är galen i denna nya cr fr o jag oxå!
Du skulle kunna bli inredingsarkitekt , alltid så snygga saker på fotona 🙂

Svara
elin 8 november, 2011 - 09:37

Låter himla gott, det ska jag prova på lördag tror jag! Med lite annan lc-plockmat… Ladies night med flickorna behöver en trevlig middag 🙂

Svara
elin 14 november, 2011 - 21:46

…och himla gott blev det! Dock fanns inte den färdiga cf, så jag tog vanlig och hade i mycket fetaost och soltorkade tomater… Super! 🙂

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.