Kycklinggratäng med dijonsenap och basilika

8 november, 2010

Hittade ett gott recept på Tasteline som vi åt till middag – mycket gott och mycket mat för propointsantalet, detta kommer jag göra många ggr!

4 portioner á 9 PP

4 stora kycklingfiléer (550 g)
2 dl Milda Mat 15%
2 dl Creme Fraiche 15%
2 dl riven mozzarella
1 kruka basolika
3 msk dijonsenap


1 tomat
2 vitlöksklyftor
salt & svartpeppar

Sätt ugnen på 200 grader. Putsa kycklingfiléerna och banka ut dem försiktigt om de är ojämna. Stek i smör så att de får en fin yta.
Skiva tomaten tunt. Lägg filéerna i en ugnsfast form och lägg på tomaterna. Repa av alla basilikablad och hacka, strö sedan över.
Rör ut dijonsenapen i grädden och pressa i vitlöken. Blanda med crème fraiche och salta och peppra. Häll över kycklingen och strö över ost. Gratinera i 30 minuter eller till en innertemperatur på 73 grader.
Servera med haricoverts och ev annat tillbehör.


 
Nu säljer jag av kläder och accessoarer! Välkommen in till min SELLPY butik som fylls på kontinuerligt närmsta tiden.
 

 
Mina favoritprodukter denna veckan! (annonslänkar)
18 kommentarer
0

Du kanske också gillar

18 kommentarer

mallan 11 november, 2010 - 09:53

Ser smarrigt ut! Tack för recept!

Svara
Britt 10 november, 2010 - 18:16

Åhh, vad glad jag blir att du orkar inspirera m. dina härliga recept. Brödet verkar spännande, måste provas. Tack

Svara
sarah 9 november, 2010 - 22:31

Ser väldigt gott ut, kommer testas i morgon 🙂
kram & tack för alla goda recept 🙂

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.